Obavijesti

News

Komentari 31

Aleksandra Kolarić vodit će izbornu kampanju SDP-ovcima

Aleksandra Kolarić vodit će izbornu kampanju SDP-ovcima
1

NIJE ZLOPAMTILO Aleksandru Kolarić iz stranke su izbacili prije 3,5 godina. Sad su je angažirali SDP-ovci iz Zadra i Virovitice za savjetovanje i izradu strategije

VIDEO

Kad bih komentirala politiku, mogla bih svašta reći o događanjima i razvoju situacije u SDP-u. O licemjerima i destrukciji stranke koja traje godinama. Kad bih..., napisala je status na Facebook profilu ovog vikenda Aleksandra Kolarić.
Uoči posljednjih parlamentarnih izbora pisala je da neće glasati za SDP i indirektno pozivala druge da čine isto, kao i nova glasnogovornica Dragana Radusinović. Poslije toga nekoliko je puta još Kolarić kritizirala Bernardića. No politiku u SDP-u, kojemu rejting kontinuirano pada, već neko vrijeme ne komentira, a jedan od razloga mogao bi biti i njezin angažman na lokalnim izborima upravo za SDP, stranku iz koje je izbačena 2013.

- Da, istina je, angažirana sam za SDP u Zadarskoj županiji za savjetovanje i izradu medijske strategije, kao i u Virovitici gdje ću raditi i političku kampanju. Zvali su me lokalni čelnici i dogovorili smo suradnju. Ovo je samo dokaz da se SDP više ne vodi čeličnom rukom kao tijekom Milanovića, jer uvjerena sam da bi me angažirali i prije da su smjeli - potvrdila je za Kolarić. No tvrdi da angažman nije nikakav korak natrag prema ponovnom učlanjenju u SDP. - Sve što sam rekla na jesen o tome stoji i danas, nije se ništa promijenilo. To pitanje o mojem povratku je i dalje na Davoru Bernardiću te pitajte njega o tome. On mora donijeti odluku - rekla nam je Kolarić.

Na jesen je rekla da neće potpisati obrazac za povratak. Kritizirala je i Bernardićevu politiku te njegove izjave tijekom kampanje za šefa stranke.

- Rečenica da se u SDP ne mogu vratiti oni koji su pljuvali ili vrijeđali stranku je zagovaranje verbalnog delikta, odnosno ponavljanje izjava Milanovića. Bez otvaranja razgovora o pogreškama, pa i vraćanja disidenata, nema novog SDP-a - poručila je tad Kolarić i dodala da kod Bernardića nema jasnih indicija da bi reformirao stranku. Na pitanje je li u međuvremenu razgovarala s Bernardićem oko povratka prvo je rekla da nije, a kad smo joj rekli da znamo da se susrela s njim na benzinskoj postaji, rekla je da to nije bilo mjesto za takav razgovor.

- To je bio slučajan susret dok smo točili gorivo. On zna moj stav i da tražim da se ispravi nepravda - kaže Kolarić. SDP je za lokalne izbore angažirao PR tvrtku Media Val i Maria Medeka. On je već vodio prošlu kampanju Rajka Ostojića, koju su izgubili od Milana Bandića, a očito njemu i novoj glasnogovornici u stranci ne vjeruju pa se angažirala SDP-ova disidentica. Bernardić se nije javljao na pozive da prokomentira angažman Aleksandre Kolarić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...
POTVRDILI VJEŠTACI

Brat osumnjičenog za ubojstvo male Danke umro nasilnom smrću, pronašli su ozljede...

U vještačenju su na tijelu utvrdili brojne ozljede, zbog čega su vještaci zaključili da se radi o nasilnoj smrti
Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Ustavni sud: 'Milanović ne može biti mandatar', nižu se reakcije, oglasili se Grmoja, Tomašević...

Ako privremeni predsjednik da mandat za sastav vlade Milanoviću, Ustavni sud može to poništiti. Ako sabor izglasa povjerenje vladi u kojoj bi premijer bio Milanović, Ustavni sud to može poništiti, rekao je Šeparović