Obavijesti

News

Alergije? Belodin A rješava problem u korijenu

Alergije?  Belodin A rješava problem u korijenu
1

Alergija je sve učestalija bolest od koje obolijeva sve više ljudi. Oko 25 posto stanovništva Hrvatske, kao uostalom i cijelog svijeta, pati od neke od brojnih vrsta alergija

Prema mišljenju stručnjaka, alergije su u sve većem porastu i procjene su da će sve više osoba obolijevati od različitih vrsta alergija. Zagađenost, globalno zatopljenje, prekomjerna upotreba različitih kemikalija i sredstava za čišćenje uzrok su sve većem broju alergija.

Alergija je pretjerana reakcija organizma na supstance koje u normalnim uvjetima nisu opasne. Dakle, alergija je burno reagiranje na pogrešne podražaje. Najčešće tvari koje izazivaju alergiju (alergeni) su pelud trava, drveća i korova, grinje, životinjska dlaka ili metali (npr. nikal), hrana i drugi čimbenici u okolišu.

Ako znate da ste alergični i da patite od peludne hunjavice, ili neke druge vrste alergije, možete si sami pomoći. Belodin A tablete su lijek za za alergiju koji možete nabaviti bez liječničkog recepta u najbližoj ljekarni.

BELODIN A tablete pripadaju skupini lijekova poznatih pod nazivom antihistaminici.

Antihistaminici ublažavaju simptome alergijskih reakcija, sprečavajući djelovanje histamina – tvari koja se stvara u organizmu tijekom alergijske reakcije..

BELODIN A tablete ublažavaju simptome povezane s alergijskim rinitisom (primjerice kod peludne hunjavice uzrokovane ambrozijom), poput kihanja, curenja ili svrbeža nosa, peckanja ili svrbeža očiju.

BELODIN A tablete se također primijenjuju za ublažavanje simptoma urtikarije (koprivnjače) poput svrbeži i crvenila kože.

BELODIN A ublažava simptome navedenih alergijskih bolesti bilo da se javlja sezonski ili tijekom cijele godine. Kod alergijskog rinitisa dolazi do upale nosne sluznice koja se očituje curenjem iz nosa, kihanjem, otežanim disanjem i svrbežom u nosu te osjećajem nadraženosti i peckanja u očima. Ovi simptomi su poznati svima koji su u jesenskom periodu alergični na pelud korova. Jedan od vrlo alergenih korova je i ambrozija koja uzrokuje ove vrlo neugodne simptome.

Najbolje je početi uzimati BELODIN A nekoliko dana prije nego se pojave simptomi alergije, dakle početkom sezone alergija.

Dovoljno je popiti samo 1 tabletu BELODINA A jedanput na dan. Djelotvoran je 24 sata.

Odrasli i djeca starija od 12 godina uzimaju jednu BELODIN A tabletu dnevno, otprilike u isto vrijeme. Djeci od 2 -12 godine koja su teža od 30 kg može se isto dati 1 tableta jedanput na dan. Belodin A iz Belupa potražite bez recepta u najbližoj ljekarni.

Prije upotrebe konzultirajte se sa svojim liječnikom ili ljekarnikom.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je