Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

All inclusive praznici uz gratis boravak za 2 djece

None Foto: Terme Tuhelj 7

Školski praznici i slobodno vrijeme pretvaraju se u noćnu moru roditelja! Kako privući pažnju klincima i na nekoliko ih sati odvojiti od omiljenog gadgata? Terme Tuhelj nude digitalni detoks u kojem će uživati čitava obitelj

Da ovisnost o društvenim medijima i gadgetima negativno utječe na mentalno i fizičko zdravlje djece potvrđuju brojna svjetska istraživanja, a obiteljska putovanja jedan su od najboljih načina da klincima pružite minimalnu dozu digitalnog detoksa i pri tom ojačate povjerenje i međusobnu povezanost. Terme Tuhelj, atraktivna destinacija u središtu Hrvatskog zagorja, nude najmanje pet razloga zbog kojih će vaše dijete zaboraviti na omiljenu igricu i sve vrste ekrana.  

U Vodenom gradu ljetu nema kraja

Od kada je na zatvorenim bazenima u Termama Tuhelj niknuo Vodeni grad ljetu nema kraja. Šareni tobogani s brojnim prskalicama i vodenim igračkama omiljena su zabava djeci od tri do deset godina, a vodena zmija i zatvoreni Black Hole tobogan posebno privlače male ovisnike o adrenalinu. Ništa tako ne opušta i oslobađa nervoze i nestrpljenja kao plivanje, plutanje ili vježbe na vodi. 

Foto: Terme Tuhelj

Hodanje po vodi – i to je moguće!

Aquazorb lopta apsolutni je hit sezone! Djeca jednostavno obožavaju hodati po vodi, a rado sudjeluju i u aqua-areobicu. Zabavne vježbe u vodi poboljšavaju tonus mišića, dobre su za kondiciju, a preporuka su za klince koja imaju loše držanje i probleme s kralježnicom. Veseli animatori brinu se da nikom ne bude dosadno, pa uz njih roditelji mogu malo predahnuti.   

Foto: Terme Tuhelj

Čokolada nije samo poslastica

Lakiranje noktića u omiljenu boju san je svake djevojčice, čokoladna Tuhi masaža ne samo da divno miriše, nego je dobra za mišiće i kožu, a posebne masaže leđa, ruku i nogu za djecu od pet do 12 godina u isto vrijeme opuštaju i vesele. Wellness i spa za djecu jedan je od najatraktivnijih programa u Termama Tuhelj. Tu ćete otkriti kako obiteljsko saunanje može biti itekako zabavno, a vaša će djeca na ovakvom odmoru početi usvajati zdrave navike već od malih nogu.

Foto: Terme Tuhelj

Zabava za male kreativce, opuštanje za roditelje

Umjetnost i zdravlje s naglaskom na lokalne zagorske proizvode u fokusu su kreativnih Art&Spa radionica. Izrada tradicionalnih licitarskih srca, nakita, medenjaka od gline, priprema zdravih keksića i napitaka izazov su za klince, a uz ples, pjesmu, glumu, potragu za blagom, čitanje bajki, pidžama party ili spuštanje niz tobogan u igraonici na dvije etaže…, dan vrlo brzo prođe. Uz kreativne radionice te dnevnu i večernju animaciju djeca stvaraju nezaboravne uspomene.

Foto: Terme Tuhelj

Paket kao stvoren za zimske praznike

Osim boravka za čak dvoje djece gratis, All inclusive light paket Terma Tuhelj, nudi brojne pogodnosti poput neograničenog kupanja i saunanja, vježbanja u fitnessu za roditelje, noćnog kupanja subotom, pa čak i kupanja u Termaliji Relax u Termama Olimia u slovenskom Podčetrteku. 

Tema: Promo sadržaj