Obavijesti

News

Komentari 164

Alojz smije prići Mari: 'To sam i mislila, nastavit ćemo se tući'

Alojz smije prići Mari: 'To sam i mislila, nastavit ćemo se tući'
8

Tomaševiću je jučer istekla dvomjesečna zabrana prilaska supruzi, iako Mara Tomašević to smatra pro formom, jer je mjeru bilo nemoguće poštovati u zajedničkoj kući u kojoj žive sa sinom i njegovom obitelji

VIDEO

Prekršajni sud u Požegi je donio je u utorak iza 14 sati rješenje kojim se ukida prvotno izrečena mjera opreza - zabrane približavanja, uspostavljanja i održavanja veze sa suprugom Marom na udaljenosti manjoj od 5 metara, a koja je izrečena rješenjem ovog suda od 06. listopada 2017. godine.

- To sam si i mislila. Sad ćemo se nastaviti svađati i tući - prokomentirala je Mara Tomašević odluku suda.

Alojz Tomašević, župan požeško – slavonski i njegova supruga Mara Tomašević u utorak su se ponovo našli pred Jaroslavom Mahačekom, sucem Prekršajnog suda u Požegi. Sudac ih je saslušao jer je u ponedjeljak, 11. prosinca istekla zabrana prilaska župana supruzi u trajanju od dva mjeseca.

– Razgovarao sam s oboje, on je tražio da se zabrana ukine, a gospođa je bila izričita da se ona produlji. Odluku ću donijeti do poslijepodne – rekao je sudac Mahaček.

POGLEDAJTE VIDEO:

Supružnici Tomašević na Prekršajnom sudu u Požegi. Reporter: Franjo Lepan

Posted by 24sata on Tuesday, 12 December 2017

Nakon četrdesetak minuta u pratnji odvjetnika iz zgrade Prekršajnog suda izašao je Alojz Tomašević. Zamoljen za izjavu odgovorio je Kasnije, kasnije i uputio se prema zgradi županije. Mara Tomašević, ostala je dvadesetak minuta duže u razgovoru sa sucem.

– Ne znam što će biti odlučeno, ja sam tražila da se mjera produži do daljnjega, točnije do pravomoćne presude. Sudac je rekao da će na temelju naših zahtijeva donijeti adekvatnu presudu, ja u ovom trenutku ne znam kakva će ona biti – rekla je Mara Tomašević.

Doznajemo da se na prvotnu presudu suca Mahačeka  od 11. listopada 2017. godine kojom je Alojzu Tomaševiću  zabranjen prilazak supruzi na udaljenost od pet metara Tomašević žalio. Predmet je dospio na Viši prekršajni sud, s kojeg je stigla potvrda prekršajnog suca općinskog  Prekršajnog suda, no u međuvremenu je ta zabrana istekla. U hodniku Prekršajnog suda oči u oči su se susreli supružnici, nije bilo komunikacije, osim što je Mara Tomašević iznijela svoju primjedbu.

– U biti samo sam malo nabacila rekavši mu da će biti sve kako župan kaže, bez obzira na sudce i sve – rekla je Tomašević, koja je od suca Mahačeka zatražila produljenje mjere zabrane suprugovog prilaska k njoj jer se osjeća sigurnije.  Neslužbeno doznajemo da se iz razgovora sa supružnicima mogao steći dojam da od tog braka više nema ništa, te da bi bilo bolje da se civilizirano raziđu. 

Podsjetimo, Tomaševiću je jučer istekla dvomjesečna zabrana prilaska supruzi, iako Mara Tomašević to smatra pro formom, jer je mjeru bilo nemoguće poštovati u zajedničkoj kući u kojoj žive sa sinom i njegovom obitelji.

Policiji je prijavila i kršenje zabrane i to zbog svađe oko daljinskog upravljača za TV.


 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 164
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'
SVE JE SPREMNO

UŽIVO Šest Rafalea stiže danas u Hrvatsku, evo gdje će ući u zračni prostor: 'Čut ćete ih'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'
SUSJEDI SU ZGROŽENI

Policajci priveli krivog čovjeka u Zagrebu i polomili ga: ‘Sram me. Nismo ni znali da je slijep'

Nisam imao bijeli štap jer taj teren dobro poznajem. Sestrična im je vikala moje ime i da sam slijep te da imam člansku iskaznicu Saveza slijepih, rekao je Stevan Jambrešić na sudu