Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Amelie se jako žurilo, rodila se na odmorištu Istarskog ipsilona

None Foto: Screenshot (Jabuka TV)

Porečka Hitna je preuzela rodilju i krenula za Pulu, tata Matej je vozio iza njih, no morali su stati na odmorištu Limski kanal pa se mala Amelie tako rodila u 00:43 sati u vozilu hitne pomoći

Sretnim događajima poput rođenja djeteta nekad prethode prave drame, pogotovo kad bebe ne mogu čekati da stignu do bolnice pa roditelje odluče iznenaditi u automobilu, helikopteru, autobusu ili taksiju. 

Tako se malena Amelie Damijanić kad odraste može pohvaliti da je na svijet došla na Istarskom ipsilonu, u vozilu Hitne pomoć na putu prema Općoj bolnici Pula.

POMOGLA CIJELA POSADA Krenuli trudovi: Žena rodila u autobusu na prijelazu Bregana

Porečka Hitna je preuzela rodilju i krenula za Pulu, tata Matej je vozio iza njih, no morali su stati na odmorištu Limski kanal pa se mala Amelie tako rodila u 00:43 sati u vozilu hitne pomoći.

- Neizmjerno smo zahvalni timu Hitne medicinske pomoći iz Poreča koja nas je presrela na ulazu na Istarski ipsilon u Višnjanu i preuzela moju suprugu. Tim su činili doktorica Maja, medicinska tehničarka Snežana i vozač Dragan te odradili i mnogo više no što se od njih traži, navodi se u poruci zahvale pod kojom su potpisani mama Leonela, tata Matej, sekica Aurora i novorođena Amelie - poručio je tata Matej za portal Parentium

Presudnu ulogu u rođenju vesele i zdrave djevojčice teške 3.380 grama odigrali su stručni zaposlenici porečke Hitne pomoći i dežurna telefonistica na centrali. Sve je izašlo u javnost jer je ponosni tata Matej Damjanić i želio javno zahvaliti medicinskom osoblju koje je pomoglo u rođenju njegove kćeri.

Tema: Hrvatska

Komentari (11)
  • Baš lijepa priča. Neka im je svima sretno.

    20. 8. 2019,   14:29
  • Ahaha sada je može predsjednica krstiti imenom Hrvatka.

    20. 8. 2019,   15:49
  • Ja mislila neka luda turistkinja(na ljetovanju na kraju trudnoce)kad ono jos ludji nasi koji obiljeze dijete za sva vremena stranim imenom.Bas joj pase uz prezime,siroto dijete.Pored toliko lijepih nasih imena.Ne mogu shvatit sta je u tim mozgovima.Nista.Eto.

    20. 8. 2019,   12:49