Obavijesti

News

Komentari 8

Amerikanca ubio val na plaži: 'Igrao se sa svoje 6-ero djece'

Amerikanca ubio val na plaži: 'Igrao se sa svoje 6-ero djece'
1

Moj partner, moja ljubav poginuo je u strašnoj nesreći. Igrao se na plaži s djecom kad ga je pogodio veliki val, napisala je shrvana udovica Leeja Dinglea kojemu je silina vala slomila vrat...

VIDEO

Lee Dingle (37), otac šestero djece, poginuo je na plaži u Sjevernoj Karolini nakon što ga je udario val, pri čemu je slomio vrat, objavila je na Twitteru njegova supruga, piše NYPost.

- Moj partner, moja ljubav poginuo je u strašnoj nesreći. Igrao se na plaži s djecom kad ga je pogodio veliki val - napisala je shrvana supruga.

- Upoznali smo se kada sam imala 18, a on 19 godina, i otada smo bili zajedno. Nisam očekivala da ću se od njega oprostiti u dobi od 37 godina. Ne znam kako biti odrasla osoba bez njega, no naučit ću. Samo bih voljela da ne moram - dodala je supruga.

Spasilačka služba Oak Islanda potvrdila je da je hitna pomoć pozvana odmah nakon nesreće, no tada je već bilo prekasno. Umro je u bolnici. Strani mediji navode kako mu je silina udara vala slomila vrat, a mozak mu je ostao bez kisika.

- Imao je veliko srca. Bio je skroman, dobar i izuzetno sposoban. Uvijek su mu prioritet bili drugi - rekao je Dingleov poslovni partner.

Lee je bio predsjednik građevinske firme Atlas Engineering. Imao je šestero djece, od kojih je četvero posvojeno. Kći Zoe ima cerebralnu paralizu te je o njihovoj obitelji i nastojanjima da prilagode kombi kćerinim potrebama snimljena i emisija na CNN televiziji.

Nakon Dingleove smrti skupljeno je preko 100.000 dolara putem web stranice GoFundMe kako bi se moglo obitelji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca