Obavijesti

News

Komentari 25

Tragedija u Splitu: Ušla u more i srušila se, umrla je u bolnici

IMALA SRČANI UDAR Do dolaska Hitne pomoći čak je uspostavljen srčani ritam. Navodno je žena počela samostalno disati. Nažalost, 52-godišnjakinja iz Amerike preminula je u bolnici

VIDEO

Unatoč brzoj reakciji kupača na splitskim Bačvicama te djelatnika Hitne pomoći i liječnika u splitskoj bolnici, u utorak je preminula 52-godišnja državljanka SAD-a.

Nesretnoj ženi je, prema izjavama očevidaca, pozlilo oko 16,30 sati pri ulasku u more na "željezničaru", jugozapadnom dijelu Bačvica. Pala je u plićak, a u pomoć su joj odmah priskočili ostali kupači.

U blizinu su se našli i profesionalci medicinske struke koji su odmah započeli reanimaciju. Do dolaska Hitne pomoći čak je uspostavljen srčani ritam.

Navodno je žena počela samostalno i disati, a postupak reanimacije je nastavljen u vozilu Hitne pa kasnije u KBC-u Split. Na žalost, 52-godišnjakinja iz Amerike je preminula nešto kasnije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.