Obavijesti

Promo sadržaj

Ana Gruica potvrdila: Bio-Oil ulje ublažava nastanak strija

Ana Gruica potvrdila: Bio-Oil ulje ublažava nastanak strija
7

Poznata glumica je skupini trudnica darivala poklon pakete Bio-Oila, pridružila se vježbanju i prenijela im svoja trudnička iskustva za sprečavanje i ublažavanje strija

Poznata glumica Ana Gruica postala je zaštitno lice za brend Bio-Oil u Hrvatskoj. U sklopu kampanje pridružila se skupini trudnica kako bi im prenijela savjete i iskustva za sprečavanje nastanka i za ublažavanje nastalih trudničkih strija. Ana je tijekom trudnoće koristila suho ulje Bio-Oil i otkrila je da joj se nisu pojavile trudničke strije.

„Iako puno toga u trudnoći planiramo, strije nam sigurno nisu na popisu. Tijekom trudnoće na svojoj sam koži isprobala suho ulje Bio-Oil, jer su mi ga preporučile prijateljice. Koža mi je već nakon nekoliko nanošenja bila mekša i nježnija pa sam ga nastavila koristiti. U zadnjim tjednima trudnoće nije bilo uobičajenog zatezanja i peckanja kože ni neugodnog osjećaja na koji se često trudnice žale. Nisam znala kakvi će tragovi biti nakon poroda, ali sam i sama ostala iznenađena kada sam se uvjerila da se strije nisu pojavile“, izjavila je Ana Gruica.

Bio-Oil je već godinama najprodavanije suho ulje u 17 zemalja i do sada je osvojilo više od 130 nagrada na području njege kože, a mnoge od nagrada su izglasane od strane stvarnih korisnika.

„Bio-Oil je na tržištu već 30 godina, a u Hrvatskoj posljednje dvije godine. Iskustva korisnica su nam najvažnija pa nam je zato veliko zadovoljstva suradnja s Anom Gruicom i njena dragocjena trudnička iskustva. Iako se Bio-Oil suho ulje može koristiti za njegu kože cijelog tijela, njegova posebna namjena je za sprečavanje nastanka i ublažavanje nastalih strija. Također pomaže i u ujednačavanju boje tena, ublažava bore i njihov nastanak te dubinski hidratizira kožu“, izjavila je brend menadžerica Bio-Oila za Hrvatsku, Vanja Plačko Dodig.

Skupinu trudnica Ana Gruica je darivala poklon paketima Bio-Oila i pritom im je prenijela i svoje savjete u borbi protiv strija. Osim svakodnevnog korištenja ulja Bio-Oil, Ana je tijekom trudnoće vježbala pa je svojim primjerom potaknula trudnice na vježbanje. Ukoliko je trudnoća uredna i bez preporučenog mirovanja, trudnicama se preporučuje kretanje i vježbanje kako bi se održao tonus mišića i kože. Probni sat vježbanja održan je u zagrebačkom plesnom centru Andrea's Room kojeg vodi bivša balerina i plesna koreografkinja, Andrea Solomun. Uz stručno vodstvo trudnicama je objašnjena važnost vježbanja i vježbe koje mogu izvoditi uz nadzor ili samostalno.

Bio-Oil ulje je nastalo u Južnoafričkoj Republici, a na tržištu je prisutno od 1987. godine. Jedinstvenim ga čini revolucionaran sastojak PurCellin Oil koji omogućuje brzo upijanje u dublje slojeve kože i nakon kojega na koži ne ostaju masni tragovi. Ulje je kombinacija prirodnih ulja lavande, nevena, ružmarina i kamilice koji su bogati vitaminima A&E.  Jedinstvena formula Bio-Oila pomaže u poboljšanju strukture kože, a ujedno i usporava preuranjeno starenje kože.

Za više informacija posjetite stranicu: www.bio-oil.com/hr

Union-Swiss je multinacionalna tvrtka koja proizvodi i distribuira brend Bio-Oil®. Kompanija je utemeljena 1954. godine i od tada je na tržištu prisutna s brojnim proizvodima za osobnu njegu. Sjedište Union-Swissa je u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici, a ulje Bio-Oil se proizvodi u Johannesburgu. 

Distribucija ulja Bio-Oil u Hrvatskoj je povjerena tvrtki Orbico.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.