Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Andrej Plenković: Ministar Krstičević ima moje povjerenje

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

U povodu SDP-ove najave interpelacije o radu Vlade zbog propale kupnje borbenih aviona, saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić rekao je da takva blamaža zaslužuje pitanje o povjerenju ministru i Vladi

Oporbenu inicijativu premijer premijer Andrej Plenković komentirao je za Dnevnik Nove TV uoči sastanka užeg predsjedništva HDZ-a. Na pitanje ima li ministar obrane Damir Krstičević i dalje njegovo povjerenje, premijer Andrej Plenković je odgovorio: "Ima. Pa kad pročitamo interpelaciju odgovorit ćemo".

Zadar: Paljenje svijeća kod spomenika hrvatskim braniteljima OBLJETNICA MASLENICE: Krstičević: 'To je bila strateška odluka predsjednika Tuđmana'

U povodu SDP-ove najave interpelacije o radu Vlade zbog propale kupnje borbenih aviona, saborski zastupnik Siniša Hajdaš Dončić rekao je u ponedjeljak u Zaboku da takva blamaža zaslužuje pitanje o povjerenju ministru i Vladi.

VIDOVIĆ: NE IZRUGUJEM SE S LJUDIMA 'Da sam znao kako će završiti, Krstičeviću ne bih dao maketu'

- Taj je slučaj veliki cirkus i blamaža Republike Hrvatske - rekao je odgovarajući na pitanja novinara o interpelaciji potpredsjednik Hrvatskoga sabora iz redova SDP-a Hajdaš Dončić.

Komentari (75)
  • I ti njegovo.

    21. 1. 2019,   18:37
  • Tako je to kada se udruže “ratnik” i anemičar dobije se anemični ratnik.

    21. 1. 2019,   19:27
  • I što je sada tu novost? Znamo da Plenković štiti svoje ministre, jer konačno on ih je i postavio, pa neće valjda priznati da je pogriješio? No, smatram da bi trebalo promijeniti barem 5-6 ministara, koji su dokazali svoju nesposobnost za obnašati takvu funkciju. Plenkovićeva krivica je što to ne želi sagledati.

    21. 1. 2019,   19:28