Obavijesti

News

Komentari 527

Anketa: Evo tko je pobijedio u sučeljavanju sinoć na HTV-u...

Anketa: Evo tko je pobijedio u sučeljavanju sinoć na HTV-u...
1

Zoran Milanović dobio je 55 posto glasova u našoj anketi. Počeo je s uvjerljivih 67 posto da bi se prednost do kraja potpuno istopila. No Kolindi je očito jako naštetio ispad Tomislava Madžara nakon sučeljavanja

VIDEO

Kad su izašli iz studija HTV-a bili su potpuno poravnati. Čas je bilo 51-49 za Kolindu, pa 50-50, pa bi poveo Zoran Milanović za jedan posto. Ali nakon ispada predsjedničina savjetnika Tomislava Madžara, koji je ničim izazvan pred upaljenim TV kamerama stao urlati na Milanovića "da ga može biti sram", naša anketa je opet prevagnula na Milanovićevu stranu.

POGLEDAJTE VIDEO INCIDENTA:

Rezultat? Jutros nešto prije 10 sati Milanovića je pobjednikom sučeljavanja ocijenilo 54 posto čitatelja portala 24sata, ukupno njih 210.748 koji su ispunili anketu. 

Prema tome, 113.803 čitatelja pobjednikom HTV-ova sučeljavanja smatraju bivšeg premijera. Nešto manje od 97.000 ih kaže da je uvjerljivija bila Kolinda Grabar Kitarović.

NAPOMENA:

*brojevi i postoci uzeti su u vrijeme pisanja članka i oni se iz sata u sat mijenjaju

 

I stručnjaci se slažu da je Zoran Milanović bio uvjerljiviji.

- Da je Milanović bio ovakav na RTL-u, ja bih ga već proglasio neupitnim favoritom, ali pričekajmo treću debatu i nedjelju - rekao je za Novi list politički analitičar Ivica Relković i dodao:

- Nakon druge debate možemo reći da smo se svi zajedno napokon sadržajno odmakli prema naprijed, napokon se govori i o nekim programima, ovlastima. Za Milanovića je prednost što se pokazuje kao širok, otvoren političar, i time može dobiti više neodlučnih birača.

S njim se slaže i komunikacijska stručnjakinja Ankica Mamić

- Milanović je suspregao svoj karakter, i sadržajno dominirao. Milanović je favorit, iz više razloga: jači je u debatama, ima manje gafova, ima mogućnost dobiti dio glasova Miroslava Škore koji nisu u cjelini desni, a i statistike pokazuju da hrvatski građani rado biraju predsjednika koji je u oporbi s Vladom. Uz to, Milanović je dosad jedini izazivač koji u drugi krug ulazi s pobjedom iz prvoga kruga, a Grabar-Kitarović je u silaznoj spirali. Čak ni HDZ-ova mašinerija to ne može nadoknaditi - rekla je Ankica Mamić za Novi list.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 527
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu
Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke