Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Anonimne prijetnje: Evakuirali gradske vijećnice u Njemačkoj

None Foto: KAI PFAFFENBACH

U to su uključeni gradovi Augsburg, Kaiserlauterm, Chemnitz, Goettingen, Neunkirchen i Rendsburg, no policija je rekla da je poduzela mjere iz opreza no da dosad nisu pronađene konkretne prijetnje

Gradske vijećnice u najmanje šest njemačkih gradova evakuirane su u utorak ujutro zbog mogućih prijetnji nasiljem, rekla je policija. 

Više strana prijavilo je da je primilo anonimne prijetnje putem maila. Veći broj gradskih vijećnica pretražen je zbog mogućih eksplozivnih naprava.

U to su uključeni gradovi Augsburg, Kaiserlauterm, Chemnitz, Goettingen, Neunkirchen i Rendsburg, no policija je rekla da je poduzela mjere iz opreza no da dosad nisu pronađene konkretne prijetnje.

Velika policijska akcija u tijeku je u Augsburgu na jugu Njemačke nakon što je gradska vijećnica primila anonimnu prijetnju.

Goetingeška policija rekla je da pretražuje vijećnicu zbog mogućeg eksploziva nakon što su primili anonimnu prijetnju bombom.

Policija u Kaiserslauternu i Neunkirchenu  također su prijavili da su primili prijetnju bombom te da su njihove gradske vijećnice zatvorene.

Komentari (6)
  • Dajte najte pa tko bi njima prijetio???? Opet će jadni migranti biti krivi.

    26. 3. 2019,   13:38
  • au au augsburg - dobar za život kao WARTBURG fijuuuu brijuuuu

    26. 3. 2019,   12:46