Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Antoniju je suprug Drago porodio u crvenom Fiatu

None Foto: K.Petrić 7

Krenuli su u bolnicu u Vinkovcima, no Antonija je počela rađati na putu. Porodio ju je muž Drago. Dječaka je zamotao u pidžamu i čekao Hitnu

Ustao sam rano ujutro namjeravajući ići u šumu. No, i moja Antonija se također rano probudila žalći se na  bolove. Otišla je u toalet i brzo se vratila. Rekla mi je da joj je pukao vodenjak. Brzo sam pospremio kćer Stelu, otišao po susjeda i u njegov Fiat Uno ukrcali smo Antoniju. Nazvao sam hitnu pomoć i oni su mi rekli da idem putem preko Novoga Sela te da će mi oni iz Vinkovaca krenuti u susret, kaže Drago Drinovac-Čaruga (32) iz Ivankova kraj Vinkovaca. No, nisu se vozili ni nekoliko minuta, a dijete je počelo izlaziti. Drago je susjedu rekao da se parkira kraj ceste.
- Što reći? Ma, sve je trajalo niti minutu. Uzeo sam iz ženine torbice  pidžamu i omotao time dijete. Strašno sam se uplašio jer dijete u prvom trenutku nije ispuštalo nikakve glasove. Kad je sin zaplakao i meni su krenule suze - kaže Drago.
- Nisam mogla vjerovati kako je brzo odigrao babicu. Svaka mu čast - kaže  supruga Antonija.
Antonijina prva reakcija bila je - “Je li muško?”. Kad joj je Drago potvrdio da je rodila sina, predložila je ime Kristijan. Drago se s time složio. No, tijekom dana se sjetio da je u ponedjeljak bio Sveti Ilija te je odlučio da se sin zove - Kristijan Ilija! Antonija nije skrivala ponos zbog suprugove reakcije. “Nisam mogla vjerovati kako je brzo i znalački odigrao ulogu babice. Svaka mu čast, malo bi muškaraca to moglo napraviti”, kaže Antonija (21).

TREĆA "BEBA IZ AUTA" U VINKOVCIMA
Magdalena Ivkov (24) iz Otoka u Slavoniji sina Filipa rodila je 2008. u Golfu. Do bolnice u Vinkovcima nisu stigli, pa je Magdaleni pri porodu pomogao suprug Igor (27). Dok je prije tri mjeseca Tomislav Batinić (30) ženu Marijanu vozio u bolnicu upali su u gužvu. Viktorija se rodila u autu u dvorištu vinkovačke bolnice.

Komentari (19)
  • Drago je prevarant poznat policiji, koji ugovara građevinarske poslove pa pobjegne s tuđim novcem, za što ima desetke prijava. Bolje da o tome napišete članak, i upozorite ljude da ne ugovaraju poslove s njim.

    7. 12. 2017,   14:42
  • Najljepše želje tati i mami....Za svaku pohvalu....Vrlo hrabro...

    20. 7. 2009,   19:32
  • @rekla-kazala, taman sam i ja to htjela spomenut. no kako god bilo, bravo za muza!

    20. 7. 2009,   19:31