Obavijesti

News

Komentari 6

Aparat je održavao na životu: Umrla jer su joj isključili struju

Moramo istaknuti da smo od siječnja do danas najmanje 15 puta upozorili našu korisnici na neplaćene račune, a čak smo ju dva puta posjetili i u njenom domu., kaže opskrbljivač...

VIDEO

Lindu Daniels (68) iz New Jerseyja na životu je održavao spremnik s kisikom na električni pogon. Unatoč tome, račune za struju nije redovito plaćala pa joj je opskrbljivač u četvrtak oko 16 sati isključio struju. Umrla je samo šest sati kasnije uslijed zatajenja srca. 

- Ona je nečija majka, oduzeli ste joj život. Je li vrijedilo?, napisala je Lindina kći Desiree (50) obrativši se energetskoj kompaniji PSE&G i dodala: 

- Big vas gleda i nećete se izvući. Zašto niste mogli biti fleksibilniji? Vi ste velika kompanija. Zar me zafrkavate?

Iz PSE&G-a poručili su da su odluku  isključenju struje donijeli zbog nagomilanih dugova u posljednjih nekoliko mjeseci:

- Provest ćemo istragu, ali moramo istaknuti da smo od siječnja do danas najmanje 15 puta upozorili našu korisnici na neplaćene račune, a čak smo ju dva puta posjetili i u njenom domu.

Desiree kaže da je njena majka uplatila 500 dolara za struju dva dana prije isključenja. Preostao joj je dug od 1400 dolara. Dodaje i da su kompaniju obavijestili o zdravstvenom stanju preminule no oni tvrde da o tome nisu znali ništa, piše New York Post.

- Pregledali smo dokumente i nemamo nikakvih spoznaja o zdravstvenom stanju koje bi moglo spriječiti isključenje struje. Nikad to ne bismo učinili da smo bili informirani o svim posljedicama, kažu u PSE&G-u. 

Struju su ponovno uključili u petak ujutro no tad je već bilo prekasno. Obitelj preminule najavila je da će razmotriti tužbu protiv opskrbljivača. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.