Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Asić u posljednjoj propovijedi izvrijeđao Adamovu majku

None Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL

Asića je smijenio nadbiskup Đuro Hranić i ispričao se zbog neugodnosti, no svećenik poraz nije htio priznati pa se u posljednjoj propovijedi okomio na Slavicu Kadić i župljane

Svećenik Alojz Asić koji je dječaku s Downovim sindromom htio zabraniti da na prvoj pričesti stoji uz ostalu djecu na nedjeljnoj propovijedi izvrijeđao je njegovu majku i ostale župljane. 

Asića je smijenio nadbiskup Đuro Hranić i ispričao se zbog neugodnosti, no svećenik poraz nije htio priznati pa se u posljednjoj propovijedi okomio na Slavicu Kadić i župljane koji su jedva dočekali da ode. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sve je ona zakuhala - izjavio je za Adamovu majku, dodavši: 'U Francuskoj kažu, kada se nešto dogodi 'Cherche la femme' – što znači 'tražite ženu!'

Portal Dalmacija danas objavio je video u kojem je župljanima poručio da ljaga pada na njih.

- Svi znaju tko sam ja i ne vjeruju ono za što ste mene optužili. Ljaga pada na vas. Jedino što možete da odete biskupu i da mu kažete što je sve na stvari. Možete se vi veseliti i bacati kape u zrak što ću ja otići, ali moja djela zna Gospodin - rekao je.

Komentari (255)
  • Sve vas, koji ovdje u svojim komentarima vrijeđate te župljane, pitam vas: po čemu ste onda bolji od ovog svećenika? Pa isti ste kao i on.

    3. 5. 2017,   00:49
  • Ovaj čovjek nije baš sasvim pri zdravoj pameti.

    2. 5. 2017,   21:45
  • ovakav čin mene kao vjernika uistinu rastužuje.. ovakvi postupci bacaju sjenu na sve ono dobro i lijepo što se događa, a ovo je baš izbačeno u javnost kada se u Vukovaru okupilo 4 tisuća mladih katolika i u miru bez ikakvih incidenata slavilo Boga.. ovakve ljude treba maknuti iz službe, ali isto tako ne treba radi takvih generalizirati i sve svećenike smatrati takvima..

    2. 5. 2017,   22:54