Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Australija: U WC školjci na 10. katu su pronašli pitona

None Foto: NTnews 6

Pitona dugačkog gotovo dva metra pronašli su u školjci stana u Darwinu na sjeveru Australije. Vjeruje se kako je pobjegao kroz odvodne cijevi

Australska obitelj šokirala se kada je u stanu na desetom katu u zahodskoj školjci pronašla pitona dugačkog 1,8 metara. Uplašeni stanari zatvorili su vrata kupaonice i odmah pozvali lovca na gmazove Chrisa Peberdya.
- Kada sam ga vidio, bio sam prilično iznenađen. Jedno je kad nađete žabu u zahodu, ali ne i crnoglavog pitona - rekao je Chris, koji vjeruje da je zmija nečiji kućni ljubimac koji je pobjegao kroz odvodne cijevi. Budući da u kupaonici nema prozora, piton je mogao doći na deseti kat jedino kroz odvodne cijevi.
- Sigurno je prošao kroz cijevi u zahodu jer je tako zaudarao da sam ga morao okupati - šali se Chris, kojemu ovo nije ni prvi put da "spašava" zalutale zmije iz domova.
- Crnoglavi pitoni zapravo su vrlo rijetki na području Darwina. Također su vrlo skupi i cijenjeni - rekao je Chris i upozorio da bi ih vlasnici trebali držati u kavezu jer su vrlo opasni.

Komentari (7)
  • zzzzzzzzzzzzzzz.......mislim da je sigurnije vani obavljat nuzdu i to na cesti...nikako u travi a pogotovo ne doma :)

    20. 6. 2008,   11:46
  • Prije par godina sam pročitala kako je tako neki štakor izletio iz wc školjke i čovjeku odgrizao ja...... tko to zna, ali ne bi se htjela sresti sa živinama na wc-u :))

    20. 6. 2008,   12:08
  • ne seri !!!!

    20. 6. 2008,   10:38