Obavijesti

Promo sadržaj

Autentični irski ples dolazi u grad Zagreb

Autentični irski ples dolazi u grad Zagreb
3

Dva puta tjedno, na dvije lokacije u Zagrebu, u susjedstvo se prolijevaju zvuci violine, frulice i plesnih cipela. Radi se o redovnim satovima plesne škole Skelly Dancer koja okuplja sve zaljubljenike u druženje i ples

Skelly Dancer je direktan nasljednik poznate škole irskog plesa Irish Maiden, koju je vodio Irac Paul O' Grady. Slavi tek godinu postojanja, ali broji mnoge iskusne plesače, kao i mnoge novopridošle zaljubljenike u čari irske tradicije. Glavni cilj škole nije samo upoznati i proširiti irsku kulturu, nego i održati na životu ljepote društvenog plesa.

Dakle najvažnije je upoznati nove ljude, zabaviti se i nakratko zaboraviti na ostatak svijeta. Usput se, naravno, nauči i nešto novo, a irska kultura je uistinu bogata glazbom i plesom, tako da ima sasvim dovoljno materijala za one koji žele znati više!

Doživljaj irskog plesa i autentične atmosfere irskih pubova ne može se prenjeti riječima. Stoga se uz redovne satove održavaju i druženja u pivnici i na koncertima, kao i javni nastupi na kojima se može vidjeti kako sve to točno izgleda.

Dodatne informacije mogu se naći na web ili facebook stranici škole Skelly Dancer. Najbolje je ipak pridružiti se ekipi utorkom u 18 sati, od 15.01., u Buena Vista Clubu Zagreb i iz prve ruke vidjeti zašto irski ples privuče toliko divnih ljudi najrazličitijih godišta i životnih priča! Početnici su uvijek dobrodošli!

Kontakt: soki@irskiples.com 
Facebook
Web stranica

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline