Obavijesti

News

Komentari 105

Auto je pao u potok, mladići su izašli, ali djevojka nije uspjela...

Auto je pao u potok, mladići su izašli, ali djevojka nije uspjela...
4

Kristijan G. (19) u noći na nedjelju sletio je s ceste u Druškovcu Humskom. Automobil je završio u potoku, a poginula je 17-godišnja djevojka...

VIDEO

Čuli smo oko dva sata ujutro da je nešto puknulo te smo istrčali. Auto je bio u potoku, dva mladića su se penjala, a djevojka je ostala zarobljena. Tijelo i glava bili su joj pod vodom, ispričao nam je jedan od svjedoka prometne nesreće u Druškovcu Humskom nedaleko od Huma na Sutli.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:21

U noći na nedjelju za volanom Golfa II bio je 19-godišnji Kristijan G. U autu je vozio prijateljicu (17) s područja Oroslavja i prijatelja iz mjesta. Tek 200 metara prije nego što je trebao skrenuti prema poljskom putu i svojoj kući, Kristijan je izgubio kontrolu. Prema podacima očevida, prebrzo je ušao u zavoj kraj jedne tvrtke gdje je ograničenje brzine 50 kilometara na sat. Tu je sletio na travnjak i prevrnuo automobil na zemljani parking.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Proletio je na samo 20 centimetara od kamiona. Tu se prevrnuo nekoliko puta i okrenuo na krov. Tako je u brzini nastavio klizati i pao u kanal potoka dubok tri metra - ispričao nam je jedan od mještana koji je istrčao pomoći ljudima. Dodao je kako je automobil otklizao u potok na krovu. Kotači su mu bili u zraku, a mladići su uspjeli izaći.

- Oni su se koprcali da izađu. Nisu znali gdje su. Susjed i ja smo doslovno u mraku skočili dolje. Napravili smo sve da joj pomognemo, no nije davala znakove života. Izgledalo je kao da spava - ispričao je mještanin koji je želio ostati anoniman. On i susjed vidjeli su samo djevojčine noge. Potok je već ispunio automobil. Djevojku je gnječio udubljeni krov.

- Pokušali smo dva puta dići i okrenuti auto kako bismo joj pomogli, no nismo uspjeli. Jedan susjed hitno je otišao i po svoj bager da probamo maknuti auto, no djevojka je, nažalost, bila mrtva. Ni ne znam gdje je sjedila. Sjedišta su bila polomljena - ispričao je muškarac još zgrožen slikama nesreće. Iako je na prvu izgledalo kako Kristijan nije ozlijeđen u nesreći u kojoj je vozio, jučer su ga roditelji odvezli liječniku.

- Otišli su s njim kod doktora i ne znam kako mu je - rekla nam je baka mladića koji je vozio. U mjestu su nam rekli kako je nedavno završio srednju školu i počeo raditi u jednoj velikoj tvrtki u županiji. Bio je dobar prijatelj nastradale djevojke koja je tu noć vjerojatno trebala prespavati kod njega. Nastradali 17-godišnjak lakše je ozlijeđen, no zadržali su ga u bolnici u Zaboku.

- Vidjela sam ih u Krapini. Bili su zajedno na festivalu, a kad sam se javila Kristijanu, nije me uopće prepoznao - rekla nam je jedna poznanica vozača. Policija nije otkrila je li mladić bo pod utjecajem droga ili alkohola. Njemu i preživjelom 17-godišnjaku uzeli su krv i urin te ih poslali na analizu. Od rezultata će ovisiti za što će ga sve prijaviti.

- Ma to tu je doslovno cesta smrti. Tu svakih deset dana netko sleti na parking. Molili smo ih da tu stave branike, no ništa. Morat ćemo s kacigama raditi svi - ogorčen je vlasnik tvrtke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 105
VIDEO

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...
EU IZBORI

Potvrđeno za 24sata: Plenković ide u Europski parlament? Nosit će listu. Ovo su ostala imena...

Po snazi HDZ-a, Plenković sigurno osvaja petogodišnji mandat na izborima 9. lipnja. To će opet otvoriti raspravu o tome hoće li uopće ostati u Hrvatskoj ako mu ponude pozicije unutar europskih institucija

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u