Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bilo joj je crveno: Auto naletio na ženu (25) na zebri, umrla je

None Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Na raskrižju Zagrebačke avenije i Nehajske ulice danas oko 6 sati poginula je pješakinja (25). Na nju je naletio Hyundai za čijim upravljačem je sjedio 53-godišnjak.

Automobil je oko šest naletio na ženu (25) na raskrižju Zagrebačke avenije i Nehajske ulice u Zagrebu dok je prelazila pješački prijelaz. 

Kako neslužbeno doznajemo žena je hodala sjevernim nogostupom Zagrebačke avenije. Kod raskrižja s Nehajskom zakoračila je na zebru dok je za pješake bilo crveno svjetlo na semaforu. U tom trenutku na nju je naletio Hyundai kojim je upravljao vozač (53).

Od zadobivenih ozljeda žena je, neslužbeno doznajemo, preminula na putu do bolnice u kolima Hitne medicinske pomoći. 

 

 

Komentari (103)
  • Probudiš se, ustaneš, obučeš, popiješ kavu, kreneš iz stana na posao... i nakon 3 minute život ti se ugasi. Zašto se sikiramo, zašto nikad, prvi ja, ne shvćamo da nam svaki dan može biti posljednji -.-

    6. 12. 2019,   08:02
  • Zahvalna sam za svaki dan. Danas si tu, sutra te nema.

    6. 12. 2019,   08:34
  • Više puta sam osobno doživio da na tom prijelazu pješaci pretrčavaju na crveno. A prijelaz je skoro pa doslovno na izlazu i podvožnjaka i tamo je ograničenje 70 km/h. Ne znam kad će više netko doći pameti, pa jednostavno ukinuti taj prijelaz. Između ostalog nema ni smisla prekidati prometni tok, ima pješački pothodnik malo niže. Tu treba povući ogradu visine 2m od nadvožnjaka iznad Selske do podvožnjaka i ovo se više neće događati.

    6. 12. 2019,   09:30