Obavijesti

News

Komentari 32

'Auto je uvijek bio na rezervi i ne znam zašto nije izašao van'

'Auto je uvijek bio na rezervi i ne znam zašto nije izašao van'
4

Prije nego što je vozilo potpuno izgorjelo vozač je navodno sletio s ceste, a da li se radi o nesretnom slučaju ili nečem drugom istražuje se. Mještani kažu da je radi o muškarcu iz Ladvenjka

VIDEO

Probudio me vatrogasni kamion, no do jutra nisam shvatio da je ovdje izgorio automobil i čovjek u njemu. Strašno, tako nešto se nikada nije dogodilo u našem selu, rekao je Dragutin, mještanin Vukmanića kod Karlovca gdje je u nedjelju oko 4 sata uz sporednu cestu na nizbrdici kraj posljednje kuće u naselju izgorjela Opel Astra karlovačkih registracija i u njoj čovjek.

Pokretanje videa...

00:53

Interevnirali su vatrogasci JVP Karlovac koji su zatekli goruće vozilo. Nakon što su ugasili vatru i požar stavili pod kontrolu u unutrašnjosti vozila su na suvozačevu mjestu uočili mrtvo tijelo nepoznate osobe. Policija je dojavu o požaru automobila i pronalasku mrtve osobe dobila u 4.27 sati, a tijekom jutra su na mjestu događaja započeli s očevidom kojim utvrđuju identitet smrtno stradalog čovjeka, kao i uzrok požara vozila i svih okolnosti. Prije nego što je vozilo potpuno izgorjelo vozač je navodno sletio s ceste, a da li se radi o nesretnom slučaju ili nečem drugom istražuje se. Mještani su zatečeni i govore da nije stradao nitko iz njihova sela, no smatraju da se radi o muškarcu iz obližnjeg naselja Ladvenjka koji je bio u vezi s djevojkom koja živi u kući kraj koje je automobil izgorio. Viđali su ga da često autom dolazi do djevojke i da zajedno odlaze i dolaze. Na mjesto tragedije došao je i muškarac koji nam je potvrdio da se radi o njegovu prijatelju iz Ladvenjka.  

Izgorio auto i u njemu čovjek: Moguće da nije bila prometna
Izgorio auto i u njemu čovjek: Moguće da nije bila prometna

- Ne znam što se i kako se to dogodilo, uvijek je sa svojom Opel Astrom bio na rezervi to dobro znam. Kako je i zašto došlo do požara i da nije uspio izići van vozila ne znam. Bio je sposoban i spretan čovjek, ne mogu vjerovati da se ovo dogodilo - u nevjerici govori muškarac dodajući da su u subotu bili zajedno i rezali drva. Dodao je da je njegov prijatelj radio kao dimnjačar u Karlovcu i da je bio vrijedan i sposoban, a radio je i poslove na građevini. Ovog ljeta je radio fasadu na kući ovdje u naselju, govori nam muškarac pokazujući na obližnju kuću.

Dodao je i da je njegov prijatelj rodom iz BiH, te da je razveden i otac dvoje djece. Živio je sam u vikendici u Ladvenjku, a posljednjih mjeseci je bio u vezi s djevojkom iz Vukmanića. Mještani Ladvenjka rekli su nam da je njihov susjed bio dobar, skroman i vrijedan čovjek. 

- Viđam ga ujutro kada ide na posao, uvijek lijepo pozdravi, sasvim je normalan, drag i dobar čovjek. Znam da ima djecu i da je rastavljen, a druge okolnosti i njegove privatne stvari stvarno ne znam. Bio je dobar i vrijedan čovjek, tragedija je da je ovako stradao. - rekla je mještanka Ladvenjka. 

Radio Mrežnica piše da je muškarac imao 50 godina te da je automobil stao dvadesetak metara od zadnje kuće u mjestu i nakon toga se zapalio. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.