Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Auto naletio na traktor, vozač traktora poginuo na mjestu

None Foto: Ivica Galovic/PIXSELL 4

U sudaru auta i traktora u Batrini, zapadno od Slavonskog Broda, poginuo je vozač traktora iz Nove Kapele. Nakon udara Pola u stražnji dio traktor je sletio u odvodni kanal

U teškoj prometnoj nesreći u petak oko 16 sati na cesti u Batrini, zapadno do Slavonskog Broda, a u kojoj su sudjelovali Polo i traktor, poginuo je 58-godišnji vozač traktora. Na mjesto događaja izašli su policajci Policijske postaje Nova Gradiška i Hitna pomoć, te vatrogasci. 

Do nesreće je došlo, kako neslužbeno saznajemo, kada je vozač osobnog automobila iz Dragovaca pod još neutvrđenim okolnostima velikom brzinom prednjim dijelom udario u stražnji dio traktora, a kojim je ispred njega u istom smjeru vozio 58-godišnjak iz Nove Kapele.

Od siline udara traktor je sletio u desni odvodni kanal, a vozač traktora na mjestu je preminuo od zadobivenih ozljeda, dok se Polo zadržao na kolniku. 

Kako doznajemo, 58-godišnjak je vozio traktor kući s generalnog popravka u susjednom mjestu. Iako je bio još dan traktor je, kažu okupljeni, imao upaljena sva svjetla i stoga ostaje nejasno zašto je došlo do sudara. Na mjestu nesreće muk, tuga i nevjerica, sin i brat poginulog 58-godišnjaka od šoka nisu mogli ništa reći, bili su više nego potreseni tragičnim događajem

Komentari (18)
  • I dalje se luduje po cestama, a na žalost veliki broj tragično završi.

    29. 11. 2019,   20:22
  • Zašto? Zato jer neki i dalje."piče" s autima ko ludi. Tek kad se počnu ODUZIMATI automobili bit će ipak mirnije.

    29. 11. 2019,   20:08
  • Auti koji lete !?

    29. 11. 2019,   20:50