Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Autom naletio na dječaka (8) koji se bori za život

None Foto: Robert Anić 3

U Zagrebačkoj ulici 35 vozač auta naletio je na pločnik, gdje se nalazilo dijete. Liječnici se u Klaićevoj bolnici bore za život nesretnog dječaka

Čuo sam tupi udarac, izašao na cestu i vidio kako lete torba i tenisice, ispričao je Josip Matolek (62) ispred čije je kuće u Zagrebačkoj cesti u Šenkovcu kraj Zaprešića jutros crvena Škoda udarila dječaka (8) koji je išao u školu.
- Škodu je vozio dječakov susjed Stjepan Šoštarić - kaže Josip.
Nesretni je dječak u 7.50 išao u školu po desnoj strani ceste na kojoj nema nogostupa. Škoda je naišla iz smjera Zaprešića i, kako je izvijestila policija vozač je izgubio nadzor nad automobilom i naletio na dječaka koji je u vrlo teškom stanju kolima Hitne medicinske pomoći prevezen u Dječju bolnicu u Klaićevoj. Liječnici se bore za njegov život na jedinici intenzivne njege u Klaićevoj. Vozač nije bio pod utjecajem alkohola.

Komentari (9)
  • Strašno, pa već te opančare za volanom treba netko utamaniti.

    30. 11. 2007,   10:34
  • Johndoe - nije bitno, ali jutros je pisalo da je dječaka pokupio na PLOČNIKU, zato sam to i napomenula 2 puta! Eto šta su ti novinari, krivo objavljuju vijesti, prepravljaju se po 5 puta na dan i onda mi koji komentiramo ispadnemo budale. DAJ SE DOGOVORITE VIŠE OKO INFORMACIJA, A NEMOJTE MIJENJATI KAKO TKO NAČUJE, KAO POKVARENI TELEFON!

    30. 11. 2007,   16:08
  • Na pločniku? Naletio na dijete na pločniku? Pa gdje više da pustimo djecu da hodaju!! Do kad će manijaci i ubojice sjediti za volanom!! Maleni, držim ti fige!!!!

    30. 11. 2007,   10:03