Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Autom sletio u more u Zadru: Vozač je sam doplivao do obale

None Foto: Poslao čitatelj 5

Uvala Draženica mjesto je gdje su slijetanja u more česta, obično zbog neprilagođene brzine i smanjenog opreza vozača na jednom od najljepših "lungo mare" poteza u Zadru

Točno između dvije privezane brodice u more je sletio novi Mercedes dubrovačkih registracija na Obali Kneza Trpimira u Zadru. U mirnoj večeri u četvrtak u 20.25 sati policija je dobila dojavu o slijetanju preko centra 112. Na teren su odmah izašli policajci, vatrogasci i Hitna pomoć. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 

Kako smo doznali u zadarskoj policiji, vozač (62) je bio sam u automobilu, nije ozlijeđen i nakon slijetanja sam je doplivao do kraja i izašao vani. U izlasku iz mora pomogli su mu građani koji su se tamo zatekli, a ljudi iz obližnjih kuća dali su mu toplu odjeću. 

U ZADRU Autom sletio u more među brodice, vozač uspio isplivati

- Poziv smo primili u 22.56 a vozilo je uz asistenciju ronioca izvučeno u 1.26. Do našeg dolaska more je automobil odnijelo nekih pedeset metara od obale, kazao nam je Josip Deur iz Vučne službe Deur.

Uvala Draženica mjesto je gdje su slijetanja u more česta, obično zbog neprilagođene brzine i smanjenog opreza vozača na jednom od najljepših "lungo mare" poteza u Zadru.

Komentari (22)
  • Prodaje se Mečka malo vožena kao nova...

    8. 2. 2019,   13:55
  • Cesta je uz sam rub obale, zavojita, nema nogostupa ni stupića, te se po noći jedva vidi rub ceste, tako da su slijetanja česta.

    8. 2. 2019,   12:58
  • Kaj se to sa Zadrom i Zadranima dešava u zadnje vrijeme??Pa svako malo u crnoj kronici Zadar!Onaj onjko pretukao jadnu curu,Grdi svako malo napravi cirkus,klinac "žigosa" ljude po školi,sad ovaj od 62 god jurca po ulicama.....što je sljedeće???

    8. 2. 2019,   11:45