Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Autom udario dijete na 'zebri' pa pobjegao: Policija ga traži

Kako neslužbeno doznajemo, s automobila koji je udario djevojčicu su otpali neki dijelovi, što bi policiji trebalo olakšati pronalazak neodgovornog vozača...

Na pješačkom prijelazu u Baštijanovoj ulici u Zagrebu neodgovorni je vozač naletio na djevojčicu (14). Udarac ju je odbacio uz rub ceste, a vozač je pobjegao. Djevojčica krvave glave je potom sjela na rubnik, dok joj nisu prišli prolaznici.

Među njima je bio i dr. Zoran Bahtijarević.

- Prolazio sam autom pokraj mjesta nezgode, kada sam vidio djevojčicu odmah sam se zaustavio. Pružio sam joj prvu pomoć do dolaska hitne pomoći. Bila je pri svijesti, ali o njenom zdravstvenom stanju ne mogu govoriti - rekao nam je dr. Bahtijarević, te dodao da ga najviše zabrinjava kako netko može srušiti bilo koga na pješačkom prijelazu, posebno dijete, i nakon toga pobjeći. 

Kako neslužbeno doznajemo, s automobila koji je udario djevojčicu su otpali neki dijelovi, što bi policiji trebalo olakšati pronalazak vozača.

Iz Policijske uprave zagrebačke doznajemo da su u 19.23 sati imali dojavu o ovom događaju, te su potvrdili da je djevojčica zadobila udarac te da se auto udaljio s mjesta nesreće.

- Prevezena je u Klaićevu bolnicu, no koliko znamo ozljede vjerojatno nisu teške, nego je odvezena preventivno. Na mjestu nesreće vršimo očevid - rekli su iz policije. 

Kako bi doznali kakvo je stanje djevojčice pozvali smo Klaićevu bolnicu, no rekli su da nam ne mogu davati nikakve informacije. 

Komentari (70)
  • Prometna kultura kod nas je nepoznat pojam...

    29. 11. 2018,   21:38
  • Samo neka kaže da se ne sjeća i sve pet.

    30. 11. 2018,   01:07
  • Nemogu svatit nikako udarit nekog i pobijec

    30. 11. 2018,   01:10