Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Automobil sletio u provaliju na Jadranskoj magistrali u Bakru

Na avio pisti na Grobniku, pak, stradao je motociklist. Prema izvješću Županijskog cetra 112 Rijeka motociklist je pao, nakon čega je ozlijeđen prevezen u riječki KBC

Na Jadranskoj magistrali u Bakru, poslije nogometnog igrališta u smjeru Bakarca, osobni automobil sletio je u subotu navečer s ceste u provaliju. Ozlijeđenih nije bilo, a u intervenciji je sudjelovalo pet vatrogasaca JVP Rijeka s jednim vozilom, javlja Novi list u nedjelju.

Na avio pisti na Grobniku, pak, stradao je motociklist. Prema izvješću Županijskog cetra 112 Rijeka motociklist je pao, nakon čega je ozlijeđen prevezen u riječki KBC.

Centar 112 upozorava da je zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene zdodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Kolnici su mjestimice mokri u Gorskom kotaru i priobalju.

Komentari (6)
  • "pak"...vrh novinarstva!

    1. 7. 2018,   09:06
  • Evo opet slika sa google earth , odite tamo pa uslikajte ljencine , a sad mi dajte zuti ili crveni karton ionako idem sutra na godisnji pa vas necu citat haha

    1. 7. 2018,   10:29
  • Super ali steta sta nema zrtava.Treba nam neka masovna pogibelj na cestama.Ovo nije dovoljno.

    1. 7. 2018,   10:09