Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Automobilom se zabio u terasu restorana: Pokosio je stolice

None Foto: čitatelj24sata 7

Terasa restorana nije bila otvorena i na stolice su bile zaštićene ceradom. Kombi je uletio i jednim dijelom u izlog restorana

Na križanju Petrinjske i Šenoine ulice u Zagrebu u utorak poslijepodne osobni automobil zaletio se u terasu restorana Mime's. Čitatelj nam je poslao fotografije na kojima se vidi kako je kombi 'pokosio' prazne stolce koji nisu bili postavljeni za goste, nego su bili prekriveni zaštitnom ceradom. 

Foto: snimio čitatelj/24sata

- Išao sam iz pošte kada se vozačica s osobnim automobilom zaletjela u kombi. On je od siline udarca odletio prema terasi restorana i pokosio terasu. Sva sreća pa nikoga nije bilo na njoj - rekao nam je čitatelj. Terasa restorana nije bila otvorena i na stolice su bile zaštićene ceradom. Kombi je uletio i jednim dijelom u izlog restorana. Naš čitatelj kaže kako nije vidio ozlijeđenih, ali da je vozačica automobila izgledala dezorijentirano. 

Foto: snimio čitatelj/24sata

- Policija provodi očevid i po završetku će se znati detalji. Osobni automobil naletio je na terasu te je nastala materijalna šteta - potvrdili su nam iz policije. Stigla je i Hitna pomoć, ali samo preventivno, jer nitko, nasreću, nije bio ozlijeđen. 

Komentari (23)
  • terasa na nogostupu?????? stvarno prikladno ...............

    9. 10. 2019,   10:17
  • Kakva je ovo terasa i tko dozvoljava da se to ogradi ?? To bi trebalo zavranit jer ovako nesto, a vidi se iz prilozenog, nije dobro ni za goste ni za pjesake a ni za automobile...

    9. 10. 2019,   10:57
  • Baš čudno kako se to moglo dogoditi... kao da je terasa kafića 30 cm od ceste. Joj vidi, vidi pa je.

    9. 10. 2019,   11:43