Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Automobilom se zabio u vozilo HAC-a, radnik završio u bolnici

None Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL 7

Na autocesti oko 14.35 sati osobno vozilo udarilo je u vozilo Hrvatskih autocesta (HAC) koje je tamo bilo na intervenciji. Pri udaru je ozlijeđen djelatnik HAC-a koji je prevezen šibensku bolnicu , priopćila je policija

Radnik HAC-a ozlijeđen je u prometnoj nesreći u četvrtak oko 14.35 sati između čvorova Vrpolje i Prgomet u smjeru Dubrovnika. 

Vrpolje: Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći na autocesti A1 | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL - Na 340. kilometru autoceste oko 14.35 sati osobno vozilo udarilo je u vozilo Hrvatskih autocesta (HAC) koje je tamo bilo na intervenciji zbog požara drugog kombija. Pri udaru je ozlijeđen djelatnik HAC-a koji je pri svijesti prevezen u šibensku bolnicu gdje mu se pruža liječnička pomoć - priopćila je šibenska policija. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vrpolje: Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći na autocesti A1 | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Na teren su izašli i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Šibenik koji su ugasili požar. Vozač tog automobila nije ozlijeđen.

Vrpolje: Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći na autocesti A1 | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Više informacija znat će se nakon očevida. 

Vrpolje: Jedna osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći na autocesti A1 | Autor: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Komentari (14)
  • Kako se zabijes u kamion sa ogromnon j***nom strelicom koja pazi ovo i bljeska?? S tim da je vidis kilometar unaprijed?!

    29. 8. 2019,   18:16
  • koji je prevezen šibensku bolnicu???Fali vam U!!

    29. 8. 2019,   19:53
  • Koji tulipan moraš bit da se u sred bijela dana zabiješ u dobro označeno vozilo ? A možda je baba. ? 🤔

    30. 8. 2019,   00:25