Obavijesti

News

Komentari 38

Kamioni se prepriječili preko ceste na A4 Zagreb-Goričan

Kamioni se prepriječili preko ceste na A4 Zagreb-Goričan
21

HAK upozorava vozače da voze opreznije zbog snijega. Snijeg je blokirao i cijelu Europu, a u Newcastleu je zrakoplov skliznuo s piste. Srećom, nema ozlijeđenih

VIDEO

Prvi snijeg u petak popodne pao je u Rijeci i u Zagrebu. U Rijeci se ipak krajem dana očekuje razvedravanje, ali u kontinentalnoj Hrvatskoj se i dalje očekuju padaline. Na Jadranu se očekuje kiša, a već u subotu se u cijeloj zemlji poboljšanje vremena. Iz HAK-a upozoravaju vozače da voze opreznije zbog padalina te da na put ne kreću bez zimske opreme. Snijeg prema posljednjem izvještaju i dalje pada u Lici, Gorskom kotaru te središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te kod graničnih prijelaza Rupa i Pasjak. Probleme u ostatku zemlje stvara i kiša. Na autocesti A1 između čvorova Prgomet i Bisko na mjestima ima i leda, a na autocesti Rijeka-Zagreb mogući su zastoji zbog nekoliko prometnih nesreća u oba smjera.

Kamioni prepriječili cestu na A4, dio Ipsilona zatvoren zbog leda

Na autocesti A4 Zagreb-Goričan promet teče samo jednim trakom kod čvora Novi Marof u smjeru Varaždina zbog nekoliko teretnih vozila koja su se prepriječila preko ceste.

Zbog leda je od 20.30 sati za sav promet zatvorena dionica Istarskog ipsilona između Kanfanara i Pule. Obilazak je preko Bala, javio je HAK.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Plitvičku cestu zatvorili zbog lančanog sudara

Zbog lančanog sudara za sav promet je posliepodne bila zatvorena državna cesta D1 između Grabovca i Slunja. Oko 14.30 sati u Oštarskim Stanovima kod Rakovice sudarili su se dva teretna vozila, autobus i automobil. Srećom, u sudaru nije bilo ozlijeđenih. Zbog niza sudara u oba smjera na autcesti Rijeka-Zagreb stvaraju se velike kolone. 

Stanje u prometu pratite na HAK-u

U Zadru padala tuča

Zadar je u petak pogodilo nevrijeme . Padala je jaka kiša koja je u tren poplavila neke gradske ulice. Voda je na nekim mjestima bila visoka skoro pola metra . Kiša je u jednom trenutku prešla u tuču.  

Snijeg otežava promet u Europi, avion skliznuo s piste

Britanski meteorolozi su izvijestili kako u posljednjih 17 godina nije palo toliko snijega na današnji datum u cijeloj zemlji. U Škotskoj su zatvorili 80 škola jer autobusi nisu mogli voziti. Prognoze pokazuju kako će snijeg nastaviti padati. Cijela Europa se suočava s obilnim padalinama, a zbog snijega je i u Njemačkoj bilo nekoliko prometnih nesreća. Zračnu luku u Newcastleu zatvorili su u četvrtak nakon što je putnički zrakoplov skliznuo s piste. Srećom, nitko od 188 putnika nije ozlijeđen. Avion je slijetao nakon leta s Kanarskih otoka, piše AFP

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.