Obavijesti

News

Komentari 47

Bacila bebu u Drinu, muž brani ženu: 'Dijete je rođeno mrtvo'

Da je žena bacila bebu u rijeku, muž je doznao tek idući dan u policiji. Tvrdi da mu supruga nije smjela reći što se stvarno dogodilo jer nije znala kako će reagirati

VIDEO

Suprug žene iz Zvornika, koja je osumnjičena za čedomorstvo, rekao je da je dijete bilo mrtvo rođeno, te da je zbog stanja u kome se nalazila njegova supruga i činjenice da su dva puta gubili djecu, bebu odnijela i bacila u rijeku Drinu, piše Dnevni avaz.

"Očekivali smo rođenje djeteta u ožujku, ali je zbog nastalih bolova supruga otišla kod doktora noću oko 00.30 sati. Vratila se sva krvava rekavši da joj je pukla cista. Nije spominjala da je rodila", rekao je suprug novinarima u Zvorniku.

On je dodao da je sve saznao tek idući dan u policiji. Tvrdi da mu supruga nije smjela reći što se stvarno dogodilo jer nije znala kako će reagirati.

"Da sam te večeri, kad je osjetila bolove, krenuo s njom sve bi bilo drugačije. Da je makar netko u to vrijeme, kada je počeo porod, na ulici naišao bio bi svjedok ove priče", rekao je suprug i dodao da je važno da je beba pronađena kako bi se izvršila obdukcija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Podsjeća da im je prvorođenče umrlo 2004. godine, kada je supruga bila u sedmom mjesecu trudnoće. Kazao je da supruga nije mogla prolaziti kroz istu situaciju i "gledati kako sićušnu bebu ponovno pokapaju".

Par je u međuvremenu dobio kćer i sina, a četvrtu trudnoću žena je morala prekinuti zbog zdravstvenih problema.

"Zbog zdravstvenih problema supruge izgubili smo i tu bebu. Sve nam je to teško palo", govori potreseni suprug. Prema njegovim riječima, uvijek su bili zajedno, a supruga se prema djeci uvijek odnosila majčinski.

Tijelo bebe su, nakon dojave ribara, iz rijeke Drine izvukli pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik uz nadzor policije. Majka S.V, osumnjičena za čedomorstvo, nakon saslušanja je puštena kući. Istraga se nastavlja.

Obdukcija tijela bebe, koju je majka nakon porođaja bacila u Drinu, trebala bi pokazati da li je dijete rođeno živo ili mrtvo.

FOTO: Ilustracija
 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a