Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bacila bebu u Drinu, muž brani ženu: 'Dijete je rođeno mrtvo'

Da je žena bacila bebu u rijeku, muž je doznao tek idući dan u policiji. Tvrdi da mu supruga nije smjela reći što se stvarno dogodilo jer nije znala kako će reagirati

Suprug žene iz Zvornika, koja je osumnjičena za čedomorstvo, rekao je da je dijete bilo mrtvo rođeno, te da je zbog stanja u kome se nalazila njegova supruga i činjenice da su dva puta gubili djecu, bebu odnijela i bacila u rijeku Drinu, piše Dnevni avaz.

"Očekivali smo rođenje djeteta u ožujku, ali je zbog nastalih bolova supruga otišla kod doktora noću oko 00.30 sati. Vratila se sva krvava rekavši da joj je pukla cista. Nije spominjala da je rodila", rekao je suprug novinarima u Zvorniku.

On je dodao da je sve saznao tek idući dan u policiji. Tvrdi da mu supruga nije smjela reći što se stvarno dogodilo jer nije znala kako će reagirati.

"Da sam te večeri, kad je osjetila bolove, krenuo s njom sve bi bilo drugačije. Da je makar netko u to vrijeme, kada je počeo porod, na ulici naišao bio bi svjedok ove priče", rekao je suprug i dodao da je važno da je beba pronađena kako bi se izvršila obdukcija.

Podsjeća da im je prvorođenče umrlo 2004. godine, kada je supruga bila u sedmom mjesecu trudnoće. Kazao je da supruga nije mogla prolaziti kroz istu situaciju i "gledati kako sićušnu bebu ponovno pokapaju".

Par je u međuvremenu dobio kćer i sina, a četvrtu trudnoću žena je morala prekinuti zbog zdravstvenih problema.

"Zbog zdravstvenih problema supruge izgubili smo i tu bebu. Sve nam je to teško palo", govori potreseni suprug. Prema njegovim riječima, uvijek su bili zajedno, a supruga se prema djeci uvijek odnosila majčinski.

Tijelo bebe su, nakon dojave ribara, iz rijeke Drine izvukli pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik uz nadzor policije. Majka S.V, osumnjičena za čedomorstvo, nakon saslušanja je puštena kući. Istraga se nastavlja.

Obdukcija tijela bebe, koju je majka nakon porođaja bacila u Drinu, trebala bi pokazati da li je dijete rođeno živo ili mrtvo.

FOTO: Ilustracija
 

 

Komentari (47)
  • Očito po toj priči-taj čovjek nije dobar suprug-koji muž bi ženu u bolovima samu pustio u sred noći da traži liječnika, a drugo kaže da se bojala njegove reakcije-dovoljno rečeno

    27. 12. 2016,   22:37
  • Trudna žena u sred noći ide u bolnicu SAMA a muž ostane spavati???? ..Sve je rekao s tim..

    27. 12. 2016,   22:38
  • ona u 1 poslije ponoći.. sama ...u bolovima ide liječniku??...alo...mužu ?

    27. 12. 2016,   22:39