Obavijesti

News

Komentari 71

'Bacila bebu da bi je spasila': Auto naletio i obje ih pokosio

'Bacila bebu da bi je spasila': Auto naletio i obje ih pokosio
3

Svjedoci kažu da je kombi udario u stražnji dio karavana te ga odbacio na stup. U nekontroliranom kretanju karavan je naletio na klupu na kojoj je u to vrijeme sjedila mlađa žena s bebom

VIDEO

Bilo je strašno, čuo se krik: ‘Beba, beba!’. Žena je djete bacila u zrak, valjda da je spasi od naleta jurećeg automobila, ispričali su očevici teške prometne nesreće u zagrebačkom naselju Travno.

Prema prvim informacijama, damas oko 14.15 sati na raskrižju Ukrajinske, Kombolove i Ulice Božidara Magovca sudarila su se dva vozila, bijeli kombi i tamnoplavi VW karavan.

Svjedoci kažu da je kombi udario u stražnji dio karavana te ga odbacio na stup. U nekontroliranom kretanju karavan je naletio na klupu na kojoj je u to vrijeme sjedila mlađa žena s bebom. Zaustavio se tek nakon udarca u štand s voćem i povrćem, koji je pomaknuo za oko dva metra.

Kombi udario u auto: Naletjeli na majku i tromjesečnu bebu
Kombi udario u auto: Naletjeli na majku i tromjesečnu bebu

- Čuli smo da žena ima teške ozljede opasne po život, dok beba ima samo hematom. Auto je velikom brzinom naletio direktno na tu nesretnu ženu - govorili su vidno šokirani očevici nesreće.

Riječ je, pričaju, o bebi koja još nema godinu dana. Oboje su prevezeni u bolnicu na Rebru.

Ženu su i ranije znali viđati po naselju, samu s bebom u šetnji. Iz viđenja poznaju i starijeg muškarca i ženu koji su se nalazili u plavom karavanu. Kažu da su pomalo čudni i da često djeluju izgubljeno.

Tijekom razgovora s policajcima ta žena je uzrujano vikala na muškarca: “Nemoj im davati imena”.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da su u srijedu imali dojavu o prometnoj nesreći dva vozila na navedenoj adresi. Javili su da je majka teže ozlijeđena, a da je beba neozlijeđena. 

U blizini mjesta nesreće ostala su kolica u kojima je žena vozila bebu. I ona su oštećena u naletu.

Mještane obližnje Mamutice nesreća je strašno potresla. Nadaju se da će se žena oporaviti te da neće imati trajnih posljedica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.