Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bacili ju na tlo: Policija nasilno razdvajala dijete (1) od majke

None Foto: screenshot/Youtube

Jazmine Headley (23) došla je s jednogodišnjim sinom u centar za socijalni rad. Nasilje policajaca je eskaliralo, kako pišu američki mediji, zbog obične svađe u redu za čekanje

Američka javnost ostala je u šoku kada se na internetu pojavila snimka na kojoj se vidi kako policajci nasilno i grubo pokušavaju iščupati dijete iz ruku. 

Jazmine Headley (23) došla je s jednogodišnjim sinom u centar za socijalni rad. Nasilje policajaca je eskaliralo, kako pišu američki mediji, zbog obične svađe u redu za čekanje. 

Navodno je Jazmine, dok ju je policija pokušavala privesti, čvrsto držala svog sina u naručju, zbog čega su neki policajci odlučili intervenirati i čupati joj dijete iz ruku. Dva policajca su kasnije zbog toga suspendirana, a Headley je završila u pritvoru. 

No, sve optužbe protiv nje su odbačene. 

Komentari (28)
  • Nista neobicno za USA policajce , dobro je prosla da je nisu upucali

    13. 12. 2018,   19:29
  • Nema pravde nigdje

    13. 12. 2018,   20:18
  • isusebože, pa ja sam bio uvjeren kako su redovi u pučkim kuhinjama i na centrima socijalne skrbi mogući samo u trulom komunizmu! kako je moguće da u najdemokratskijoj zemlji svijeta uopće postoji centar za socijalnu skrb? kaj dijele, med i mlijeko?

    13. 12. 2018,   19:39