Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bago premijeru: 'Ne očekujemo ništa od Vas u idućoj godini'

None Foto: Petar Glebov/Goran Stanzl/PIXSELL

U ime novinara premijera je bocnuo novinar Nove TV Mislav Bago koji mu je spočitnuo kašnjenje u posljednje vrijeme, ali i poručio da se od Vlade iduće godine očekuje veća otvorenost

Premijer Andrej Plenković na tradicionalnom domjenku Vlade u rezidenciji u Visokoj nabrojio je ključne poteze koje je Vlada povukla u ovoj godini. Među ostalim ustvrdio je da je na Vladi da ispuni obećanje građanima, a to je kvalitetnija Hrvatska i društvo te bolji život za sve građane. Naveo je kako se rast ne temelji na novim zaduženjima nego na odgovornom i pažljivom planiranju. Nije propustio spomenuti ni porezno rasterećenje koje će se, ponavlja, nastaviti i u idućoj godini te da su reforme temeljna zadaće Vlade. Uloga medija je, kaže, izuzetno važna. U ime novinara premijera je bocnuo novinar Nove TV Mislav Bago koji mu je spočitnuo kašnjenje u posljednje vrijeme, ali i poručio da se od Vlade iduće godine očekuje veća otvorenost. 

- Lijepo je vidjeti neke članove Vlade u četiri oka, s obzirom da neke od njih ne vidimo. Zamolite neke od članova Vlade da stanu na glavni ulaz, odgovore nam na pitanja, da ne da glume da pričaju na mobitel - naveo je Bago. 

Zahvalio se što imamo gotovo svakodnevnu dramu, koju imamo s vama i koalicijskim partnerima jer imamo što raditi. 

- Vi ćete reći da je to loše, ali kako bismo funkcionirali da živimo u zemlji koja je dosadna kao Slovenija - rekao je Bago.

Ustvrdio je i kako novinari od premijera u idućoj godini ne očekuju ništa jer je izborna godina u kojoj svaka stranka na vlasti djeluje na način da skupi svaki glas.

- Vama i najbližim suradnicima želim sve dobro, kako bi vaš omiljeni ministar rekao - Božić, sigurnost, čovjek, blagdani. Želim svako dobro - zaključio je Bago. 
 

Komentari (225)
  • gdje ste samo našli ovu sliku majstora anemičnog???? s takvim izrazom face - tak se čudi pura dreku

    20. 12. 2018,   14:12
  • Bago je često glasnogovornik naroda. Dobro da bar netko jest, jer do vladajućih očito ništa ne dopire. Bahatlost i krkanluk ponašanja prema narodu. Palac gore za Bagu.

    20. 12. 2018,   14:13
  • Godina velikih strukturnih reformi ali Bago ne vidi dobro. U Africi bi vapili da imaju standard kakav je u Hrvatskoj.

    20. 12. 2018,   13:54