Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bahati albanski gangsteri: 'Mi smo bogovi londonskih ulica!'

None Foto: Instagram 5

Velika Britanija: Jedan od njihovih članova posljednje dvije godine sjedi u zatvoru. Riječ je o Tristenu Aslanniju (29) koje su osudili na 25 godina zbog zloporabe oružja i droge...

Albanska banda koja Veliku Britaniju opskrbljuje kokainom besramno na Instagramu objavljuje fotografije njihovih pištolja, skupocjenih auta, novca... Nazivaju se Hellbanizanz, baza im je u istočnom Londonu, a usko su povezani s mafijom u domovini koja im omogućava kontakte s kartelima u Južnoj Americi.

Njihov Instagram profil, na kojem su obavili čak i fotografiju djeteta koje na sebi nosi medaljon sa simbolom bande, ima više od 8000 objava. Sebe nazivaju "bogovima ulica", tvrde da kontroliraju cijeli grad i da su spremni na rat s rivalskim bandama.

Foto: Instagram/orijent

Jedan od njihovih članova posljednje dvije godine sjedi u zatvoru. Riječ je o Tristenu Aslanniju (29) kojeg su osudili na 25 godina zbog zloporabe oružja i droge. Pretragom njegove kuće policajci su pronašli drogu vrijednu šest milijuna funti kao i automatski pištolj Škorpion s prigušivačem, piše Daily Mail.

Britanska policija tvrdi da neke bande za "širenje tržišta" koriste čak i djecu koja im prodaju kokain izvan Londona:

- Albanske bande imaju pristup britanskom tržištu droge, pogotovo kad je riječ o kokainu. Njihove veze s kartelima su dobre, a utjecaj velik, rekao je glasnogovornik britanske Agencije za kriminal. 
 

Komentari (39)
  • Zanimljivo kako nitko od tih,takvih "frajera" koji se vole pokazati,ajmo reći neki "zločesti dečki",neki lovaši,nitko od njih nema ukusa...Uvijek parada kiča,neukusa...Svi po jednoj te istoj špranci,iste poze,iste slike "vidi mene lole,vidi moj auto,vidi što sam opasan,vidi moj jacuzzi,vidi ovu malu,vidi moje frendove,vidi ovu pucaljku"....Presmiješno,presmiješni ljudi :))

    12. 11. 2018,   12:52
  • Da ne odgovaraju vlasti za sat vremena bi bili u čorki

    12. 11. 2018,   12:48
  • Oni su jos Europski Muslimani koji prakticiraju ajmo rec onu moderniju varijantu Islama iz 1400 godine, zamislite sta ce bit kad zavladaju oni muzjaci iz Bagdada, Kandahara, Teherana, Islamabada koji prakticiraju onaj iz 900 godine gdje Sablje i Macete pricaju umjesto jezika. Sad su u V. Kladusi i cekaju jos samo zeleno svjetlo iz Marrakesha

    12. 11. 2018,   13:30