Obavijesti

Promo sadržaj

Bajaga, Nola i Marko Nastić pojačanja Sea Star festivala

Bajaga, Nola i Marko Nastić pojačanja Sea Star festivala
3

24.04.2019. jednodnevne ulaznice za 149 kn s čak 40% popusta!

Bajaga, jedan od najvećih i najvažnijih rock autora našeg podneblja sa svojim će Instruktorima u subotu 25. svibnja pojačati zvjezdani line up fantastičnog trećeg Sea Stara koji predvode najveća hip hop grupa u povijesti Wu-Tang Clan, elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante, britanska trap-jazz umjetnica IAMDDB, najpoznatija hrvatska punk rock grupa Hladno pivo i jaka imena kao što su Vojko V, Fox, Krankšvester, High5, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock i mnogi drugi! Nakon što je lani oduševio preko 30.000 fanova na glavnoj pozornici Exita, u Umag stiže na Addiko Tesla stage gdje donosi bezbroj hitova iz 35 godina besprijekorne karijere uz koje su odrastale brojne generacije diljem regije. Bit će to ujedno i prvi put da Bajaga i Hladno pivo podijele pozornicu u Hrvatskoj nakon što su prošle godine održali veliku lekciju iz regionalne solidarnosti i međusobnog poštivanja u najboljem dobrosusjedskom duhu. Uz Bajagu i Instruktore svoj nastup na trećem izdanju umaškog festivala potvrdio je i možda najbolji istarski pop rock bend Nola, koji ove godine obilježava 25 godina rada. Udarnoj elektroničkoj postavi koju predvode Sven Vath i Nina Kraviz, pridružit će se i beogradski techno doajen svjetskog glasa Marko Nastić i famozna DJ-ica Lady Lee, dok će warm up za rap bogove Wu-Tang Clan pripremiti regionalni hip hop doajen Phat Phillie iz Blackouta. S objavljenim kompletnim postavama pozornica Exotic Laguna i Silent Octopus poznata je većina glazbenog programa Sea Star festivala, što znači da je pravo vrijeme za početak prodaje jednodnevnih ulaznica. U srijedu 24. travnja, točno u 10:00, stižu prve jednodnevne ulaznice po poklon cijeni od svega 149 kn. Ova izuzetna cijena donosi čak 40% popusta u odnosu na finalnu, a na snazi bit će najdulje 24 sata ili znatno kraće ukoliko se već tijekom dana rasproda kompletna serija po ovoj, prvoj i najboljoj cijeni.

Bajaga na Sea Star festivalu: 

 

Bajaga i Instruktori, regionalni rock heroji s preko 30 godina fantastične karijere usijat će, već uzavrelu atmosferu u prekrasnoj laguni Stella Maris. Ova ikona rocka posljednjih sezona doživljava ogroman uzlet u cijeloj regiji fantastično posjećenim nastupima na Main stageu EXIT-a i u zagrebačkoj Areni, a u Umag donosi vječne hitove poput „S druge strane jastuka“, „Tišina“, „Verujem ne verujem“, „Život je nekad siv nekad žut“, „Plavi safir“, „Godine prolaze“, „Kad hodaš“ i mnoge mnoge druge. Najpopularniji istarski pop rock bend Nola koji je nedavno proslavio prvih 25 godina glazbenog stvaralaštva popeti će se na festivalsku pozornicu uz svoje najvažnije radove „Dio tebe“ i „Iznad oblaka“, za koju su osvojili i Porin u kategoriji „pjesma godine”. Sjajnom elektronskom line upu Sea Stara pridružuje se Marko Nastić, povratnik na Sea Star,  jedan od najvažnijih aktera regionalne glazbene scene i čovjek s više od 200 izdanja za svjetske labele te sjajna mlada DJ-ica Lady Lee. Kao idealan uvod u nastup Wu-Tang Clana DJ pult glavne pozornice preuzet će Phat Phillie, jedan od osnivača Blackouta i ponajveći promoter hip hopa u našoj regiji posljednjih 25 godina.

Objavom novog vala kompletirane je velika većina programa po danima dvije glavne pozornice festivala – Addiko Tesla stagea i Nautilus Arene. U petak 24. svibnja glavnu pozornicu zauzeti će elektronski otac Sven Vath, karizmatična techno liderica Nina Kraviz, nadolazeća zvijezda Ilario Alicante i britanska trap-jazz zvijezda IAMDDB, a uz njih i regijski asovi Vojko V, Fox i High5. Ista večer na Nautilus Areni u suradnji s Dritom donosi Krankšvester, Hazze, Buntai i Smoke Mardeljana kojima će podršku dati Tikach (In da klub), Yung Ile Sosa & Hourglass (Trepaj il krepaj) i Young Leø (In da klub). 

U subotu, 25. svibnja, Addiko Tesla pozornica donosi najveću hip hop grupu u povijesti, mitski Wu-Tang Clan, sjajan regionalan trojac Bajaga & Instruktori, Hladno pivo i Nola te Mahmuta Orhana, Lady Lee i Phat Phillieja. Program na stadionu, složen u suradnji s Klubskom scenom donosi izuzetnu techno postavu koju čine Marko Nastić, Petar Dundov, Enrico Sangiuliano, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique. Uz njih potvrđena je dvodnevna postava za „najtišu“ pozornicu Sea Stara, Silent Octopus, koju čine Kiki B., Sin i Indy dok će atmosferu na Exotic Laguni obje večeri nabrijavati MC Choma, Tito, Jovan M i DJ Sesha. 

Najbržima jednodnevne ulaznice za samo 149kn!

Početak prodaje jednodnevnih ulaznica po poklon cijeni od 149 kuna i uz uštedu od 40% starta 24. travnja točno u 10:00 i traje samo 24 sata ili do isteka zaliha. Uz jednodnevne ulaznice u prodaji će se naći i jednodnevni VIP Gold po 400 kn, a osim njih u ponudi se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 259 kn, uz uštedu od 35% od konačne cijene, te festivalski VIP Gold ulaznice po 750 kn. Kupiti se mogu na prodajnim mjestima i online u sistemima Ticketshop.hr i Entrio te na seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u predivnoj laguni Stella Maris u Umagu, uz Welcome Party 23. te Closing Party 26. svibnja.

U ponudi je široka lepeza smještaja za sve posjetitelje Sea Star festivala. Stella Maris resort nudi premium kamp s četiri zvijezdice, u čiju cijenu je uračunato i korištenje bazena na otvorenom s morskom vodom, te bungalova, apartmana vila ili hotela koji se nalaze neposrednoj blizini festivalskog prostora. Ponude smještaja kreću se od nevjerojatnih 7€ za kamp, 8€ za bungalove i 10.8€ po osobi za noć za festivalske apartmane! Rezervacija smještaja i dodatne informacije o svim opcijama mogu se pronaći na stranici www.seastarfestival.com.
 

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj