Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baka se oporavlja: Neće imati posljedice od uboda stršljena

None Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL 7

Pacijentica je stabilno i dobro se oporavlja. Sada je već sigurno da neće imati pogoršanje zdravstvenog stanja, rekli su nam u ponedjeljak iz kninske bolnice

Ubodi desetaka stršljena  neće imati posljedice po zdravlje Ane Dragice Stričević (81), koju je roj opasnih kukaca u subotu ujutro napao u njenoj kući u Otišiću.

NIJE JOJ NIŠTA 'Gnijezdo je bilo golemo': Baku Anu ubolo je 40 stršljenova

- Pacijentica je stabilno i dobro se oporavlja. Sada je već sigurno da neće imati pogoršanje zdravstvenog stanja koje bi bilo posljedica incidenta zbog kojeg je dovedena - rekla nam je liječnica Kristina Bitunjac, ravnateljica Opće bolnice Hrvatski ponos Knin.
No, žena je i bez napada stršljena u lošem zdravstvenom stanju, tako da u ponedjeljak još nije mogla izaći iz bolnice, pa čak ni iz bolničke sobe. Bolnica se pak, zbog nedavnog stupanja na snagu europske Opće uredbe o zaštiti podataka, ne usudi novinare pustiti na odjel.  

Strsljenovi | Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

VRLIKA: IZBOLI JE PO TIJELU Ženu je napao roj stršljenova: Spasitelji jedva došli do nje

Podsjetimo, nesretnu ženu je roj stršljena napao u subotu oko 10.30 u njenoj osamljenoj kući u Otišiću kod Vrlike.  U nesvijesti ju je našla susjeda Danica, a vatrogasci i hitna medicinska pomoć koje je pozvala morali su navući pčelarsku opremu da bi je spasili.

Komentari (25)
  • Nemojte ni novinare pustit u sobu. Gorji su od stršljana

    20. 8. 2018,   20:17
  • "Ubodi strsljena nece imati posljedice" HAHAHAHAHA pa dajte nekom ko zna srociti suvislu recenicu posao, znam da je vise para ali ovo je previse

    20. 8. 2018,   20:17
  • To je stara 'korenika' sa imunitetom od zivota na selu.

    20. 8. 2018,   20:48