Obavijesti

News

Komentari 22

Baka poginula u požaru: 'Imala je moždani udar, oporavljala se'

Baka poginula u požaru: 'Imala je moždani udar, oporavljala se'
11

Vatrogasci su došli za čas i sve koje su još zatekli na stubištu počeli su tjerati van. Požurili su na četvrti kat i tamo zatekli ženu koja je nedavno imala moždani udar i teško je hodala

VIDEO

Čula sam pucketanje vatre i otrčala na balkon. Pogledala sam gore i vidjela da se dimi iz stana na četvrtom katu. Ubrzo je nastao kaos, rekla je stanarka zgrade koja je u subotu izgorjela u Dugom Selu kraj Zagreba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Užas u Dugom Selu: Žena se ugušila u požaru zgrade Više na http://bit.ly/2ITrPIN Reporterka: Iva Milotić

Objavljuje 24sata u 19. svibnja 2018

Dodala je da su svi u panici počeli istrčavati iz svojih stanova. Požar je izbio oko 10 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vatrogasci su došli za čas i sve koje su još zatekli na stubištu počeli su tjerati van. Požurili su na četvrti kat i tamo zatekli našu dragu susjedu, staricu koja je nedavno imala moždani udar i teško je hodala. Nažalost, već je bila mrtva. Mislim da nisu mogli do nje na vrijeme doći jer je imala protuprovalna vrata koja nije bilo lako otvoriti - rekla je susjeda koja je poznavala baku i njenu obitelj, a živjela je nekoliko katova ispod.

Zgradu u Kolodvorskoj ulici gasilo je 15 vatrogasaca koji su došli s dvije autocisterne i jednim navalnim vozilom.

- Ženi nažalost nije bilo spasa, ali nitko se drugi u požaru peterokatnice nije ozlijedio. Uzrok požara također još ne znamo, ali mogu reći da je stan u kojem je stradala žena kompletno izgorio, a ostali djelomično - rekao je Željko Remenar, zapovjednik vatrogasne zajednice Dugo Selo.

Susjedi nagađaju da je nesretna starica nešto ostavila na štednjaku te da je to izazvalo požar.

Gorio stan u Dugom Selu: U požaru je poginula jedna žena
Gorio stan u Dugom Selu: U požaru je poginula jedna žena

- U šoku smo. Nije pušila, nije palila svijeće, vjerojatno je nešto kuhala ili grijala. Živjela je s kćerkom, zetom i unučicom koja ima 1,5 godina. Za nju je doslovno živjela. Nedavno je imala moždani udar i upravo se dobro počela oporavljati te je zbog toga bila jako sretna, vjerujući kako će se opet igrati sa svojom unukom - rekla je susjeda i prijateljica pokojne žene.

Dodala je da je obitelj bila prilično siromašna te da nisu imali plin u stanu jer ga nisu mogli plaćati pa je mogućnost da je do nesreće došlo zbog neispravnosti plinske boce isključena. Susjedi su također potvrdili da je nešto prije izbijanja požara, staričina obitelj otišla iz zgrade. Vrativši se, zatekla ih je prava drama.

pozar

Ostali stanari zgrade bespomoćno su stajali kraj zgarišta i čekali informacije o svojim stanovima, a mnogi i o kućnim ljubimcima koje nisu uspjeli iznijeti vani.

Nakon mučnog iščekivanja, vatrogasci su iznijeli čak tri mačke koje su neopisivo razveselile njihove vlasnike. Stariji bračni par otrčao je po svoje dvije, a nešto kasnije, došla je još jedna stanarka po svoju mačku koju su joj donijeli u košari. Vatrogasci su još nekoliko sati nakon požara sve provjeravali i dežurali za slučaj da se vatra ponovno rasplamsa i počne širiti.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag