Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baka ubila i zakopala tri bebe svoje bolesne i silovane kćeri

None Foto: Nezavisne novine 2

Policija je privela trojicu muškarca koji su seksualno zlostavljali mentalno zaostalu ženu. Navodno je živjela u istoj kući s majkom koja je za sve to znala

Baka Vojkana Blagojević navodno je sve priznala te policiji pokazala i gdje je zakopala novorođenu djecu. Uhitili su nju i još tri muškarca. Oni su seksualno zlostavljali majku djece koja je mentalno zaostala.

Cijeli Doboj je u šoku nakon što su u utorak uhićeni monstrumi. Nezavisne novine saznaju kako je baka ubijala djecu odmah nakon porođaja. Nesretna kći je mentalno zaostala, a tri muškarca su bila s njom i u vezama. Baka je to sve znala. Uhitili su Žarka Cvijetića, Vida Jankovića i Radu Bogojevića. Još nije rasvijetljeno imaju li muškarci ikakve rodbinske veze s nesretnom ženom i je li majka to zaista sve znala. Zlostavljana žena je trenutačno zbrinuta u medicinskoj ustanovi. Policija je u utorak u poslijepodnevnim satima pretraživala teren gdje im je baka pokazivala kako bi ekshumirali tijela beba.

- Ovo je strašno. Pa što su im ta djeca, mali anđeli, skrivili? Ne znam ni što je gore. Oni koji su napastovali bolesnu ženu ili ta baka koja je sve to znala, a onda i ubila svoju unučad - rekli su nam anonimni sugrađani, koji su u potpunom šoku. 

Prema nekim informacijama koje su se pojavile u utorak, bolesna majka je navodno sama ubila treće dijete, jer joj je baka prijetila. Opsežna istraga će pokazati detalje ovog stravičnog zločina. 

Komentari (80)
  • "veliki frajeri" sa mentalnom osobom imaju sex..... ma sve za plinsku komoru

    26. 1. 2016,   18:10
  • Ljudi su najgori stvorovi na ovoj planeti...strava.

    26. 1. 2016,   18:09
  • Baba i ova trojica su dno dna.Seksualno zlostavljati mentalno bolesnu ženu.Užas!

    26. 1. 2016,   18:08