Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Baku milijunašicu nasamarili, uzeli joj sve što je naslijedila

Baka Marija (86) od muža je iz Australije naslijedila gotovo milijun australskih dolara, ali kaže da nema "ni dinara" jer su joj sav novac uzeli skrbnik i prijateljica

Cijelu regiju iznimno je zainteresirala vijest o 86-godišnjoj baki iz istočne Srbije koja je, zahvaljujući nasljedstvu, preko noći postala milijunašica. No, čini se da ona u novcu ipak neće uživati:

- Točno je da sam dobila nasljedstvo od pokojnog muža koji je preminuo u Australiji, ali nemam ni dinara. Novce su podijelili čovjek koji me čuva i prijateljica Mara, koja mi je rješavala sve oko nasljedstva kad sam doznala da mi je umro muž Momčilo - rekla je Marija Zlatić (86) za Kurir.

Baka koja živi u straćari na brdu u šumi kaže da joj ne treba ništa, samo malo vode i kruha za nju i njene mačiće i psiće. 

Podsjetimo, Marija je sa suprugom Momčilom davnih 1960-ih odselila u Australiju, ali se ubrzo vratila u Srbiji kad je doznala da joj je majka bolesna. Njen Momčilo ostao je u Australiji i ponovno se oženio, ali i obogatio.

No, kako se nikad u Srbiji nije službeno rastao od Marije, upravo ona naslijedila je njegovo bogatstvo - gotovo milijun australskih dolara u gotovini i još pokoji milijun u nekretninama.

Komentari (125)
  • Jučer mi je vijest o baki milijunašici popravila dan i sad pročitam ovo...

    21. 1. 2016,   09:13
  • Oteto prokleto!

    21. 1. 2016,   09:19
  • Ove počinitelje treba kazniti najstrože što se može.

    21. 1. 2016,   09:17