Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bandić: Kad budem smio, reći ću zašto sam smijenio Švaljek

None Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić o životu u Remetincu: Nisam čovjek koji se žali. Za Uskrs smo dobili po tri luka, šnitu kuhane šunke i jedno kuhano jaje

Najteže mi pada što uočavam neke probleme u gradu, a ne smijem intervenirati, rekao je Milan Bandić u subotu obilazeći stanovnike u naselju Sveta Klara. Nada se, kazao je, najboljem kako bi nastavio obavljati posao za koji su mu građani dali povjerenje. 

Kada budem smio, reći ću zašto sam oduzeo povjerenje Sandri Švaljek te ima li novi šef Holdinga moju potporu - rekao je Bandić. Kaže da je on svakog dobrog suradnika držao kao kap vode na dlanu sve dok su mogli surađivati, jer mu za upravljanje Gradom i treba dobar kadar, piše Večernji list.

Družeći se pak s građanima, u društvu svojih odanih prijatelja, u rubnim naseljima Ježdovcu, Lučkom, Klari, Obrežu ili Dragonošcu, prisjećao se raznih anegdota, ali i zatvorskog života.

– Nisam čovjek koji se žali. Za Uskrs smo dobili po tri luka, šnitu kuhane šunke i jedno kuhano jaje. Zaželio sam se sunca, šparoga, prirode, u Remetincu sam čitao i gledao televiziju – kazao je Bandić.

Što je još Bandić proživio, te što ga je zgranulo dok je bio u Remetincu pročitajte OVDJE.

Komentari (218)
  • naucen je na malo više luka ipak on zdravo živi

    12. 4. 2015,   15:03
  • Sandra Švaljek je u krakom vremenu u kojem je donosila odluke, povukla dobre poteze u Holdingu, no to se nije svidjelo Bandićevim "rodijacima", pa je na brzinu smijenjena. Sandra Švaljek je inteligentna , elokventna i stručna osoba te zrači pozitivnom energijom i bilo bi dobro za Zagreb da ona bude gradonačelnica. SANDRA, KANDIDIRAJ SE!

    12. 4. 2015,   15:36
  • Zato šta je bila bolja gradonačelnica nego ti Miki, a znamo da bolji uvijek smeta....

    12. 4. 2015,   14:43