Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bandić me dolazi podržati na utrku, a ja mu nosim svijeću'

None Foto: Facebook/PIXSELL 2

Juričan je najavio da će na utrku donijeti veliku svijeću kako bi gradonačelniku Bandiću dao potporu da napokon izađe iz ormara i prijeđe na svijetlu stranu korupcije

Na Trgu Nikole Šubića Zrinskog, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić označit će start 8. Zagrebačkog noćnog cenera, kojeg organizira Društvo športske rekreacije Aktivan život. Na utrci, koja se održava pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a u sklopu obilježavanja Mjeseca borbe protiv ovisnosti, očekuje se oko 3000 sudionika.

Na utrci će sa startnim brojem 497 sudjelovati i Dario Juričan, kandidat koji želi biti Milan Bandić predsjednik RH, te je najavio kako gradonačelnik na utrku dolazi podržati baš njega, a tim povodom organizirao je i događaj na Facebooku.

NA FACEBOOKU Juričan tražio Donalda Trumpa da ga podrži u kandidaturi

- U nedjelju, 3.11.2019. u 18:45 gradonačelnik Milan Bandić dolazi na Zrinjevac podržati trkača Darija Juričana na utrci Zagrebački noćni cener - napisao je Juričan u priopćenju medijima te najavio da će na utrku donijeti veliku svijeću kako bi gradonačelniku Bandiću dao potporu da napokon izađe iz ormara i prijeđe na svijetlu stranu korupcije, a pozvao je javno i sve gledatelje da i oni dođu sa svijećom i ohrabre neodlučnog gradonačelnika Bandića.

MINISTARSTVO SE PREDOMISLILO Redatelj Juričan se ipak više ne smije zvati Milan Bandić

- Gradonačelnik se već godinama na sudu bori protiv Uskokovih optužbi i njegova unutarnja borba da podrži program predsjedničkog kandidata koji izlazi na izbore s motom 'Korupcija svima, ne samo njima' golema je - dodao je Juričan.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Komentari (17)
  • matan miki iz pogane vlake ( koja u stvari ne postoji ) nego samo vlaka a pogana je nastala pošto su neke obitelji protjerane iz zaseoka vlake zbog društveno korisnih radnji ( koje miki prakticira u zagrebu ) i nazvali pogana a na što vas asocira prezime band-ić. imena su vam davali prema običajima i karakteristikama ljudi. poštari koji raznose poštu sve znaju. i kamo pogani bandit može otići i s kim se povezati? franjevci

    2. 11. 2019,   11:11
  • Svaka čast, dolje bandiT iz pogane vlake

    2. 11. 2019,   12:15
  • juričan kad bu filmek o heroju domovinskog rata - matanu mikiju

    2. 11. 2019,   11:14