Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bandić: Mislim da će idući tjedan početi radovi na žičari

Jučer sam dobio liječničko uvjerenje da mogu raditi na bageru. Da se ne osramotim, ja ću prvi zakopati bagerom. Ako ostanem bez posla mogu biti bagerist, kaže zagrebački gradonačelnik

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić na Sljemenu je održao konferenciju za novinare na kojoj je govorio o netom završenoj sljemenskoj utrci Snow Queen Trophy 2019., a najavio je i radove na izgradnji žičare.

- Čekamo to kao ozebli sunce. Teku sati kada ćemo zakopati. Mislim da je to idući tjedan. Ali postoji procedura i Zakon o javnoj nabavi. Jučer sam dobio liječničko uvjerenje da mogu raditi na bageru. Da se ne osramotim, ja ću prvi zakopati bagerom. Ako ostanem bez posla mogu biti bagerist. Žičaru čekamo šest godina. Da je Ante Kostelić ovdje, on bi rekao 'Bandiću što je s panjevinom te gondolom do Bistre?'. Možda i mi to započnemo, a netko će to završiti - rekao je Bandić, javlja HRT.

Komentari (26)
  • Jedna mala zanimljivost... Crnogorci grade žičaru Cetinje-Lovćen-Kotor, a procjenjuje se da će 1 m žičare koštati oko 2400 €. Ova naša sljemenska, preko 10.000 €.

    9. 1. 2019,   15:19
  • ...i nije ga nimalo SRAM ???....Ne može toliko poživjeti da ispuni pokoru za sve izrečene laži............

    9. 1. 2019,   14:53
  • likovi sa takvim mentalnim sklopom trebali bi biti odavno na drugim lokacijama

    9. 1. 2019,   13:15