Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bandić: Nećemo tu o izborima, došao sam s društvom na pivo

None Foto: Andreja Thomas 6

Dani piva: Nakon šetnje Bandić je sa društvom otišao u Šumarski kutić na pivo. Tu ga je dočekao župan Ivan Vučić. Nazdravili su pivom. Probao je i indijske delicije

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u petak navečer je posjetio Dane piva. Dočekao ga je karlovački gradonačelnik Damir Jelić, dogradonačelnica Marina Kolaković i ostali. Prošetao se gradom, a s njime su se htjeli upoznati djeca, mladi, stari… Rukovao se sa brojnim građanima. Dok je šetao manifestacijom brojni ugostitelji su mu ponudili razne delicije koje je rado probao.

Nakon šetnje Bandić je sa društvom otišao u Šumarski kutić na pivo. Tu ga je dočekao župan Ivan Vučić. Nazdravili su Karlovačkom pivom i ubrzo krenuli prema šatoru Karlovačke pivovare. Putem ga je zaustavio ugostitelj koji prodaje indijske delicije. Bandića je upoznao s izradom hrane koju je probao i rekao da je jako ukusna. Čak su se i bajkeri htjeli slikati s Bandićem. Na novinarska pitanja o izborima samo je rekao:

- Nećemo sada o tome, sada sam došao na pivo. Došao sam se družiti sa svojim prijateljima. Volim posjetiti ovakve manifestacije. Zadovoljan sam kako moj prijatelj Damir Jelić ovdje radi dobar posao. Nadam se da će i naš Bundek fest dočekati 25. godinu kao što su i karlovački Dani piva.

Nakon obilaska Bandić je sa svojim domaćinima nastavio druženje u šatoru Karlovačke pivovare uz pivo i večeru.

Komentari (15)
  • Bitno da sam saznala da Bandić pije Karlovačko pivo:)

    2. 9. 2011,   22:55
  • Ove dvije dame od ponedjeljka imaju posao u holdingu,bitno se je slikati zagrljen i slučaj je riješen.

    3. 9. 2011,   07:17
  • taće im Indijske delicije. lol pored Hrvatskih pršuta.. oni Indijske delicije,Bogati jada...xD

    3. 9. 2011,   19:51