Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bandić: Samo se budala ne boji, ali mjesta panici nema

None Foto: Robert Anić

Gradonačelnik Zagreba smatra kako mjesta panici nema unatoč nedavnom ubojstvu Davora Zečevića te pokušaju pljačke sesvetskog Getroa

Milan Bandić, gradonačelnik Zagreba, poručio je u četvrtak kako su nedavno ubojstvo Davora Zečevića te pokušaj pljačke u Getrou događaji koji izazivaju opravdanu zabrinutost kod građana, ali da mjesta panici nema.
- Takvi ekscesi su stvarnost milijunskih gradova i samo se budala ne boji kad mu meci fijuču iznad glave - rekao je Bandić, ali i naglasio kako su u policiji odlučni u obračunu s nasiljem.
PUZ i Ravnateljstvo policije MUP-a su obučeni, ekipirani i odlučni suprotstaviti se svakoj eskalaciji nasilja i sposobni su većinu takvih djela rasvijetliti, a počinitelje privesti pravdi, istaknuo je načelnik Policijske uprave zagrebačke Marijan Tomurad.
_ Sigurnost se u Zagrebu može pisati velikim slovima, zaključio je gradonačelnik.

Komentari (5)
  • hajde da i od tebe čujem nešto logično hoću reći p a m e t n o...eto dobro si to rekao vrli gradonačelniče

    6. 12. 2007,   18:30
  • sad ce nam se on prosetat po gradu i pokazat nam da je sigurno

    6. 12. 2007,   20:55
  • osumljičene privesti pravdi..a šta je to PRAVDA..jel to ono kad netko ubije nekog pa za to dobije pišljivih 5-6g. robije, onda zbog navodnog dobrog ponašanja odleži samo 2-3g. s tim da ima još pravo na slobodne vikende, jel to pravda...serem se na ovakave hr.zakone koji to dopuštaju.. hr.pravosudni sustav te njegovi zakoni,djelatnici su ruglo ove zemlje

    6. 12. 2007,   20:57