Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bandić 'u ugodnom društvu': Hvalio se susretom s Kolindom

None Foto: Milan Bandić/Facebook

Milan Bandić je podijelio tri fotografije druženja s predsjednicom, ali nije napisao o čemu su razgovarali. Prije par dana, ona je rekla kako bi mu nosila kolače u zatvor

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić imao je pravu gužvu u četvrtak navečer, sudeći po broju objava na Facebooku, no našao je i vremena za sastanak s predsjednicom Kolindom Grabar Kitarović, pa se time i pohvalio na Fejsu. Kratko je samo napisao 'U ugodnome društvu s predsjednicom', no nije rekao o čemu su razgovarali. O susretu ni na stranicama Ureda nema informacija. 

Početkom tjedna predsjednica se našla na meti kritika nakon što je rekla u intervjuu za Media Servis da bi Bandiću nosila kočale u zatvor.

LUDILO IDE DALJE Bandić: 'S kim ću u žičaru? Pa s Kolindom! Evo pjesme za nju'

- Ne mogu se i ne smijem dodvoravati građanima ili onima koji su protiv gospodina Bandića da bih pokupila neke političke bodove. Moram biti dosljedna sebi. I u životu najviše cijenim lojalnost i odanost. Lojalnost prema državi, narodu, zajednici, obitelji i svojim prijateljima, pa čak i ako su optuženi. A ako su osuđeni, onda ću gospodinu Bandiću u zatvor nositi kolače ili što je već dopušteno - izjavila je tad. 

VELIKO PRIJATELJSTVO Kolinda: 'Ako osude Bandića, u zatvor ću mu nositi kolače!'

Sao dva dana kasnije je Bandić u emisiji Dalibora Petka naručivao pjesme za predsjednicu koja je i njemu pjevala na rođendanu.

Komentari (122)
  • Cajkušo. Prvo je narod, a onda država. Narod tvori državu. To ti nikada nečeš shvatiti. U tome je problem svih ovih 30 godina. Zato ništa nejde, propadamo i nestajemo. Ko si ti? To može bit svatko. Jel ti hraniš narod ili narod tebe? Komunjarski sklop u glavi. Teška i neizlječiva bolest.

    6. 12. 2019,   00:42
  • Zlo mi je...

    6. 12. 2019,   00:30
  • Ne moze nam niko nista. Jaci smo od institucije, mogu samo da nas mrze oni sto postuju instiiiituuuucijeeee.

    6. 12. 2019,   00:10