Obavijesti

News

Komentari 8

Bandićeva zamjenica: 'Mislim da se u utorak vraća na posao'

Bandićeva zamjenica: 'Mislim da se u utorak vraća na posao'
1

Pavičić Vukičević, koja je i potpredsjednica Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, kaže da ne očekuju nikakve dramatične promjene u vezi navodne rekonstrukcije Vlade

VIDEO

Zamjenica zagrebačkog gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević izjavila je u ponedjeljak kako pretpostavlja da će gradonačelnik Milan Bandić u utorak biti na radnome mjestu.

U stanci nastavka sjednice zagrebačke Gradske skupštine, nakon što je oporba srušila kvorum, Pavičić Vukičević je novinarima na pitanje o Bandićevu zdravstvenom stanju odgovorila kako "pretpostavlja da će sutra biti na radnome mjestu".

Na pitanje je li "tanka većina" u Gradskoj skupštini, nakon što su iz vladajuće koalicije izašli Neovisni za Hrvatsku, postala problem jer je oporba uspjela srušiti kvorum, Pavičić Vukičević je rekla da su unazad godinu i pol dana česte situacije u kojima se gleda hoće li netko otići do toaleta i sl. 

- To je dio naše demokratske kulture, mi smo na to spremni, u pola tri nastavljamo sa sjednicom i vjerujte da ćemo je danas završiti - poručila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upitana jesu li dobro došla u Klub Milana Bandića i trojica gradskih zastupnika koji su podržali gradski proračun za 2019. (Ilija Ćorić, Miroslav Polovanec, Jozo Milićević) rekla je da su svi dobro došli ali "ne bi u ovome trenutku o tome kalkulirala".

- Pred nama su božićni i novogodišnji blagdani, siječanj je također dugi mjesec. Na prvoj sjednici, početkom veljače, bit ćemo svi skupa pametniji - poručila je.

Pavičić Vukičević, koja je i potpredsjednica Bandićeve Stranke rada i solidarnosti, kaže da ne očekuju nikakve dramatične promjene u vezi navodne rekonstrukcije Vlade, s obzirom na povećavanje broja saborskih zastupnika u Klubu Milana Bandića. 

- Ne očekujemo nikakve dramatične promjene. Određene stranke su u različitim procesima, ljudi izražavaju nezadovoljstvo vodstvima tih stranaka i traže prostor za svoje političko djelovanje - rekla je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina