Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bandiću, odustani od naplate parkiranja u cijelom Zagrebu'

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Sada je, navode, već svima jasno da je iz zagrebačkog proračuna nemoguće podmiriti troškove za "žetončiće" i druge financijske akrobacije Bandića u Zagrebu, izvan njega, pa i izvan granica Hrvatske

Klub gradskih zastupnika SDP-a osudio je u utorak najavu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića o uvođenju naplate parkiranja na cijelom području Zagreba i pozvao ga da odustane od te namjere.

- To je još jedan nepotrebni porez koji će Zagrepčani plaćati radi nesposobnosti Gradske uprave i gradonačelnika Bandića koji nije u stanju riješiti nagomilane probleme u prometu Grada Zagreba - poručuje Klub gradskih zastupnika SDP-a u priopćenju.

POZIV NA SASTANAK Bandić uvodi naplatu parkinga za cijeli Zagreb: 'To je harač...'

Sada je, navode, već svima jasno da je iz zagrebačkog proračuna nemoguće podmiriti troškove za "žetončiće" i druge financijske akrobacije Bandića u Zagrebu, izvan njega, pa i izvan granica Hrvatske.

- Još jednom će građani platiti ceh nesposobne Gradske uprave na čelu s Bandićem, koja nije sposobna za strateško promišljanje i rješavanje problema u Zagrebu, pa tako niti problema prometa u mirovanju - navodi Klub u priopćenju.

Stoga SDP traži od Bandića da odustane od naplate parkiranja na području cijelog Zagreba i da se o tome provede šira javna rasprava kako bi se pronašlo najbolje rješenje za građane.

 

Tema: Hrvatska

Komentari (24)
  • apsolutno je nužno ostaviti besplatnima velike parkinge na 'obodu grada'. stanovnici izvan centra te parkinge često koriste za ostavljanje auta i prelaz na javni prevoz. naplaćivanje tim ljudima značit će još više prometnog čepa u centru, koji ionako ima katastrofalne zastoje od 7h do 19h!

    10. 9. 2019,   16:29
  • meni svejedno na popularnim lokacijama se ionako odavno već plaća a na onim drugima sigurno neće biti prva zona i vrijedit će mi mjesečna karta iz druge zone

    10. 9. 2019,   16:00
  • Pazi ovo: "To je još jedan nepotrebni porez koji će Zagrepčani plaćati..." poručije klub gradskih zastupnika assdepeja, a koji je inače potrebit isto kao i ovaj "porez", klub kojeg, naravno, ne plaćaju Zagrepčani... valjda ni jedna država u svijetu nema ovakovu opoziciju kao što je to assdepej... alavu, mlaku, bezbojnu, neodlučnu, klimavu, antinarodnu i nikakvu...

    10. 9. 2019,   16:13