Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Barack Obama došao na odmor i "omeo" je lov na veprove

None Foto: REUTERS/PIXSELL

Kako imanje na kojem se odmaraju Obama i obitelj okružuju šume, dozvoljen je lov na veprove. Međutim, zbog posjete je lov zabranjen do 24. svibnja radi sigurnosti

Bivši američki predsjednik Barrack Obama stigao je u Toskanu na šestodnevni odmor. Međutim, pritom je omeo lokalne lovce kojima je zbog njegovog dolaska zabranjen lov na veprove.

Obama je sletio u Grosseto privatnim avionom, a odsjeo je na imanju bivšeg veleposlanika SAD-a u Rimu, Johna Phillipsa.

Phillips je nakon umirovljenja kupio čitav zaselak i pretvorio ga u luksuzno odmorište Borgo Finocchieto. Na imanju se nalazi velika palača s 22 apartmana, a uz to se nalazi nekoliko vila. Luksuzno odmorište od pet zvjezdica ima i veliki bazen, knjižnicu, teniski teren, vinski podrum i košarkaško igralište.

Kako imanje okružuju šume, dozvoljen je lov na veprove. Međutim, zbog posjete je lov zabranjen do 24. svibnja radi sigurnosti Obame i njegove obitelji, piše Telegraph. 

 

Komentari (10)
  • goni se van iz Europe

    21. 5. 2017,   16:49
  • Da je ovo napravio trump sad bi bilo drvlje i uzareno kamenje, usput tamo se snima talijanska serija strasti toskane, mislim da se prikazivala na novoj tv u hrv ako se ne varam, ja sam ju pratio vamo u Italiji.

    21. 5. 2017,   16:38
  • Njemu treba samo banana i bit će sretan.

    21. 5. 2017,   22:10