Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Barbara me zvala, plakala je i rekla da će doći kući...'

None Foto: 24sata 7

Tea Fat i Brabara Knapić nisu se od petka vratile kući. Barbarina majka kaže kako se nekoliko puta čula sa kćerkom koja joj nije željela reći gdje je

Vukovarska policija traga za dvjema djevojčicama iz Vinkovaca Teom Fat (13) te Barbarom Knapić (14), koje su nestale u petak. Očajni roditelji odmah su alarmirali policiju, sve prijatelje i poznanike te pretražili Vinkovce i okolicu ne bi li saznali bilo što o nestalim djevojčicama.
- Izludjeli smo već. Tea nije imala nikakva razloga da ode od kuće. Imala je dobre ocjene u školi i ni po čemu nije bila problematična. Imala sam i dobar odnos s njom pa znam sve njene prijateljice i da je imala nekoliko simpatija. U zadnje vrijeme intenzivnije se družila s godinu dana starijom djevojčicom Barbarom, za koju sam čula da je problematična u školi. Nisam bila sretna što se s njom druži i to sam joj nekoliko puta rekla. Bojim se da je Tea pošla nekamo s njom - kaže očajna majka Iva (32) dodajući kako je Tea sa sobom imala mobitel, ali on je danima isključen. Barbarina majka Vesna Knapić kaže kako se u petak nekoliko puta čula s Barbarom.
- Sve se činilo u redu, jedino mi je navečer rekla da će kasniti kući, ali da želi sa mnom razgovarati o nečemu u školi. Kući nije došla niti se više javljala na mobitel. U subotu je konačno odgovorila na moj poziv. Pitala sam je gdje je, a ona je samo rekla da je s Teom i da nije mogla drugačije jer joj je to prijateljica. Spustila je slušalicu. Opet me nazvala u nedjelju sa skrivenog broja. Plakala je. Nije mi htjela reći zašto plače ni gdje je. Rekla je da će doći sutradan i prekinula vezu. O tada je nema - kaže Barbarina majka Vesna dodajući kako njena kći nije problematična, nego je samo popustila u školi u posljednje vrijeme. Policija je zamolila novinare neka objave slike djevojčica i ako tko što zna, neka javi na 92 ili broj telefona OKC-u PP Vinkovci 032 343 810.

Komentari (35)
  • samo se nadam da nije opet neki manijak u điru.... nadajmo se najboljem...

    19. 2. 2008,   13:26
  • Volio bi da je ova cura samo pobjegla od doma na par dana i da se vrati...bilo bi pretužno da se ponovi jos jedna grozna stvar..

    19. 2. 2008,   13:30
  • Samo nek se završi dobro.....

    19. 2. 2008,   13:24