Obavijesti

News

Komentari 5

Baš nemaju sreće: Putnika United Airlinesa ubo škorpion

United još uvijek pokušava popraviti ugled pošto je prošlog tjedna iz zrakoplova te aviotvrtke izbačen putnik zbog pretrpanog leta. Sada jedan putnik tvrdi da mu je tijekom leta na glavu pao škorpion

VIDEO

Aviotvrtka United Airlines u petak se ponovno morala braniti od optužbi nakon što se jedan putnik požalio da ga je tijekom leta iz Teksasa ubo škorpion. 

United još uvijek pokušava popraviti ugled pošto je prošlog tjedna iz zrakoplova te aviotvrtke izbačen putnik zbog pretrpanog leta. Videosnimka tog incidenta obišla je svijet i pokrenula lavinu kritika u medijima i na društvenim mrežama. 

U novom slučaju vezanom za tu aviotvrtku muškarac koji je u nedjelju putovao iz Houstona u kanadski Calgary tvrdi da mu je iz pretinca za prtljagu na glavu pao škorpion koji ga potom ubo ispod nokta, objavili su mediji i United. 

"Bili smo u zrakoplovu sat vremena i večerali kad je nešto palo na moju glavu, pa sam to uhvatio", rekao je Richard Bell za CBS. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Drugi putnik je upozorio Bella da je riječ o škorpionu, a životinja ga je tada ugrizla. 

Osoblje Uniteda pomoglo je Bellu nakon ugriza, a liječnik na tlu uvjerio je posadu da mu život nije u opasnosti, rekla je glasnogovornica tvrtke Maddie King. Dodala je kako će se ispričati svom klijentu i raspraviti o idućim koracima. 

United je u utorak bio izložen snažnim kritikama javnosti zbog nasilja nad putnikom od kojeg se zatražilo da "dobrovoljno" oslobodi mjesto u zrakoplovu radi zaposlenika te aviotvrtke. 

United Airlines je na prebukiranom letu iz Chicaga za Louisville želio "osloboditi" četiri mjesta za svoje zaposlenike, pa je pozvao dobrovoljce da odustanu od leta uz kompenzaciju. Kako se nitko nije odazvao pozivu tvrtka je odabrala nekoliko putnika, a jedan od njih bio je nesretni putnik koji nije želio odustati od leta.

Snimke koje su napravili drugi putnici i objavili na društvenim mrežama pokazale su kako osiguranje silom izvlači putnika sa sjedala i potom ga vuče po podu zrakoplova do izlaza. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag