Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bauk: Vjerujem da će doći novi mailovi, Plenković je sve slabiji

None Foto: screenshot/HRT

Da ste tu anketu radili prije godinu dana taj bi rezultat za Plenkovića bio puno bolji, a ako bude novih mailova - u budućnosti bi moglo biti puno gore, rekao je Bauk

Gost emisije Nedjeljom u dva na HRT-u bio je saborski zastupnik SDP-a Arsen Bauk. Teme emisije bile su afera Mailovi, Martina Dalić, Andrej Plenković te stanje u SDP-u. 

Bauk je komentirao rezultate zadnje ankete prema kojoj tek 21 posto građa smatra da bi najbolji premijer i dalje bio Andrej Plenković. 

KOMENTIRAO NOVE MAILOVE Arsen Bauk: Borg, Vlada RH i premijer bili su usko povezani

- Da ste tu anketu radili prije godinu dana taj bi rezultat za Plenkovića bio puno bolji, a ako bude novih mailova - u budućnosti bi moglo biti puno gore - rekao je Bauk. Dodao je kako Plenković nije reagirao na vrijeme i da će biti sve slabiji. 

Vjeruje i kako će se i dalje pojavljivati novi mailovi. 

PROMJENA VODSTVA Umjesto Bauka će predsjednik Kluba zastupnika postati Bero?

- Što se tiče HDZ-a u javnosti je prisutna misao da je Tomislav Karamarko otišao zbog afere 'konzultantica'. On je otišao jer više nije imao većinu, a afera je samo bila povod da ga napusti Most". Isto će se dogoditi i Plenkoviću. Sad ima 77 ruku, a mnogi od tih 77, kad bi izašli na izbore - loše bi se proveli. Stoga će ga držati dokle to budu mogli pozivajući se na stabilnost itd - rekao je. 

Bauk je komentirao i loš položaj Davora Bernardića u anketama te je rekao da "postoje razne metode ispitivanja rejtinga pojedinaca" koje ovise o tome s kime se on konfrontira. 

O situaciji u SDP-u je kazao kako nema "običaj to iznositi javno". Smatra kako je SDP i dalje najbolja stranka u Hrvatskoj i jedina koja može izvući zemlju iz situacije u kojoj je. 

Komentari (113)
  • “Smatra kako je SDP i dalje najbolja stranka u Hrvatskoj i jedina koja može izvući zemlju iz situacije u kojoj je.” Hahahahha jel se ovaj zahebava??

    27. 5. 2018,   16:15
  • da barem referendum prode pa da vise ne moram gledati tipove poput bauka kako prodaje pamet

    27. 5. 2018,   16:21
  • Tipičan primjer neradnika i uhljeba.

    27. 5. 2018,   16:09