Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Beba kroz odvod ispala na tračnice u Indiji i preživjela

None Foto: AFP

INDIJA: Rinku Debi Roy (32) rodila je dijete u toaletu vlaka. Prije nego se snašla, dijete je kroz odvod isklizilo na tračnice. Ona je skočila za njim

U Indiji je Rinku Debi Roy (32) rodila dijete u toaletu vlaka. Prije nego se snašla, dijete je kroz odvod iskliznulo na tračnice. Žena je iz vlaka skočila za djetetom. Nekoliko minuta kasnije oboje su pronađeni živi i zdravi. Rinku je u vlaku bila s mužem Bholom (34) i kćeri (2). Bili su na putu za bolnicu jer je bila pri kraju trudnoće. Neki su putnici vidjeli kada je skočila i povukli ručicu za zaustavljanje vlaka. Vlak je stao kilometar dalje. Bhola je tek tada shvatio da se nešto događa. Nije našao suprugu u toaletu pa se pridružio ostalim putnicima u potrazi. Na kraju su našli i majku i dijete. Liječnik koji ih je pregledao i rekao je da nemaju nikakve ozljede, no ipak ih je 24 sata zadržao u bolnici na promatranju.
- Još uvijek ne mogu vjerovati. Kad sam shvatio da je Rinku skočila, izgubio sam svaku nadu da je živa. Mogu samo zahvaliti Bogu što mi je obitelj netaknuta, s dodatkom - rekao je Bhola.

Komentari (13)
  • muki, nabavi mozak

    10. 10. 2009,   12:34
  • muki, pa skocila je za njim kroz vagonska vrata covjece, koj ti je IQ 2.3????

    10. 10. 2009,   12:50
  • Ajde nek se i nešto dobro povremeno dogodi :D

    10. 10. 2009,   11:36